Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Τελευταία Νέα

Πολλά προβλήματα στην Εύβοια από τα χιόνια – Ποια σχολεία είναι κλειστά

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πολλά προβλήματα στην Εύβοια από τα χιόνια - Ποια σχολεία είναι κλειστά

Συνεχίζουν οι ισχυρές χιονοπτώσεις στην Εύβοια από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Κλειστά σχολεία σε πολλούς Δήμους του Νομού

Για τρίτη ημέρα τα χιόνια που έφερε η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σφυροκοπούν την Εύβοια και ιδιαίτερα το χωριό της Στενής, το οποίο έμεινε χωρίς ρεύμα για τρεις ώρες. Τα έντονα χιόνια έφτασαν μέχρι τη θάλασσα, με την παραλία του Ασπροπόταμου να γίνεται λευκή. Σε ορεινά χωριά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, καθώς εκεί το χιόνι έφτασε και το ένα μέτρο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη έρχονται πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο νομό Εύβοιας μέχρι και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Εύβοια

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου τα σχολεία στον δήμο Κύμης Αλιβερίου, με απόφαση του δήμαρχου Θανάση Μπουραντά, το ίδιο και στον δήμο Καρύστου.

Στη βόρεια Εύβοια που πλήττεται ιδιαίτερα από την ισχυρή κακοκαιρία κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες των δήμων Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας και Ιστιαίας, Αιδηψού. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όπου επίσης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Ο Δήμος Ερέτριας, με απόφαση του δημάρχου Ιωάννη Δημητρόπουλου ανακοίνωσε την απόφαση αναστολής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων. Επίσης και ο δήμος Χαλκιδέων εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές.

«Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, λόγω των εξελισσόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Χαλκιδέων αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023. Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και δομές των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares