Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Πολιτική παρέμβαση από Β.Βαρδινογιάννη στις εκλογές: Εμμέσως καλεί σε καταψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ…

Μια δήλωση με σαφές πολιτικό περιεχόμενο, για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και ενόψει εθνικών εκλογών, έκανε ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος της Motor Oil  και – κατά πολλούς – ισχυρότερος άνθρωπος στην Ελλάδα Βαρδής Βαρδινογιάννης μιλώντας στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.«Επιθυμία όλων είναι να φτιαχτεί η χώρα, όπως πρέπει. Και όχι όπως στην Κρήτη, όπου εμείς πάμε αλλιώς, αλλά για ολόκληρη τη χώρα», είπε ο Β.Βαρδινογιάννης, καυτηριάζοντας με τον τρόπο του το γεγονός ότι οι Κρητικοί έδωσαν την μοναδική από την 13 Περιφέρειες της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια πολιτική παρέμβαση του Β.Βαρδινογιάννη, επικεφαλής μιας οικογένειας με ισχυρό δημοκρατικό «παρών» στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, τα τελευταία 50 χρόνια.

Η δήλωση του Β.Βαρδινογιάννη ξεκαθαρίζει και την πολιτική στόχευση του ομίλου στις ερχόμενες εκλογές: Καταψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ, πάση θυσία.

Ουδέποτε στο πρόσφατο παρελθόν είχε υπάρξει ανάλογη δήλωση, από τον Β.Βαρδινογιάννη ή από άλλο μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

«Να προσπαθήσουν και να καταφέρουν να φτιάξουν τη χώρα όπως πρέπει», ευχήθηκε, τέλος, ο πρόεδρος του Ομίλου Motor Oil, Βαρδής Βαρδινογιάννης, μιλώντας προς τους μετόχους

Shares