Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Πολιτική ανεμοθύελλα στην ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου στο Μενίδι

Με σαρωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μια φορά η σημερινή ομιλία (8/9) του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Μενίδι.

Με ανυπομονησία, νέοι και μεγάλοι, περίμεναν να υποδεχτούν τον πρόεδρο του αντιπολιτευόμενου κόμματος, Κυριάκο Βελόπουλο, για να ακούσουν τις εναλλακτικές προτάσεις που έχει να προσφέρει το κόμμα, οι οποίες θα μπορούσαν να…βγάλουν την Ελλάδα έξω από το κόμα!

Ως συνήθως, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, επεσήμανε την σημαντικότητα της επιστροφής της χώρας προς την αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου, την πάσης φύσεως καλλιέργειας γης και την όσο δυνατόν ενεργειακή απεξάρτηση από τρίτους παράγοντες, στρεφόμενη η Ελλάδα στα δικά της κοιτάσματα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις υποκλοπές και τόνισε, πως σε μια σοβαρή χώρα με σοβαρή ηγεσία δεν θα γινόταν αυτό και το δικαίωμα του απορρίπτου θα διασφαλιζόταν εμπράκτως. Παράλληλα έκανε επίθεση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν κάνουν καμία αναφορά και για τις δολοφονίες δημοσιογράφων, όχι μόνο επί κυβέρνησης ΝΔ, αλλά και προηγούμενων κυβερνήσεων.

Δείτε τι είπε ακόμη στο βίντεο

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares