Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πολίχνη: Ήταν νεκρός επί μέρες ο ηλικιωμένος

nekros-4-1024x639

Πρόκειται για έναν 81χρονο που διέμενε σε παράπηγμα – Περίοικοι εντόπισαν τη σορό του, που ήταν σε στάδιο σήψης

Σε 81χρονο Έλληνα φαίνεται πως ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένες ένοικος του παραπήγματος έμενε μόνος του σε αυτό, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα καθώς κούτσαινε στο ένα πόδι – αιτία για πολλές άλλες πτώσεις που είχε κατά το παρελθόν.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, έχουν περάσει αρκετές ώρες έως και μέρες από τη στιγμή που κατέληξε ο άτυχος άντρας, καθώς η σορός βρίσκεται στο στάδιο της σήψης.

Εικάζεται ότι χτύπησε ενώ εργαζόταν και κατέληξε αβοήθητος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ανέβηκε στη στέγη του παραπήγματος για να πραγματοποιήσει εργασίες στεγανοποίησης, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ζητούσε από γείτονές του λαμαρίνες για να σκεπάσει την οροφή του σπιτιού του.

Νωρίτερα σήμερα τη σορό του άτυχου άνδρα είδαν περίοικοι πάνω στα κεραμίδια του σπιτιού και ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό του. Εκτιμάται ότι ο ηλικιωμένος δεν βρίσκεται εν ζωή εδώ και περίπου 48 ώρες.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα συμπλητώνονται τρία χρόνια από τότε που έχασε την μία του κόρη. Η δεύτερη κόρη του τον αναζητούσε, αλλά μάταια, τα τελευταία 24ωρα.

Πηγή: protothema.gr

Shares