Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΟΛΕΜΟΣ του B. Μαρινάκη κατά του Κυριάκου Βελόπουλου…

Τον τελευταίο καιρό είναι σε εξέλιξη ένας πολυμέτωπος πόλεμος του συστήματος κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.Δεν είναι μόνο ο πόλεμος που δέχεται από τον Τζορτζ Σόρος και τους υπαλλήλλους του στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, αναφερόμαστε στον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος είναι σήμερα ιδιοκτήτης τόσο της εφημερίδος “Το Βήμα” όσο και των Νέων και της ιστοσελίδος in.gr

Σήμερα η εφημερίδα το Βήμα δημοσίευσε μια δημοσκόπηση στην οποία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι “αόρατη” αφού υποτίθεται ότι δεν λαμβάνει ούτε 1% τόσο στις εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές. Το περίεργο είναι ότι έναν μήνα πριν η ΛΥΣΗ έπαιρνε 2,8%(!). Δείτε τις δύο δημοσκοπήσεις (πάνω η σημερινή, κάτω του Φεβρουαρίου):

Ο πόλεμος αυτός μόνο τυχαίος δεν είναι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γνωστό ότι χρηματοδοτεί τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η σχέση τους αυτή είχε προκαλέσει στο παρελθόν μεγάλο σάλο:

Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία η οποία καίγεται για 5κομματική βουλή για να έχει αυτοδυναμία θέλει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εκτός. Γι’ αυτό και έχει δώσει “εντολή” να εξαφανίσουν τον Κ. Βελόπουλο από τις δημοσκοπήσεις.

Ακόμη και το ότι άλλα δήθεν πατριωτικά κόμματα εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις είναι άλλη μία απόδειξη ότι θέλουν να χτυπήσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ώστε να μην περάσει το ποσοστό του 3% και χαλάσει τα σχέδια της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δέχεται δέχεται επίθεση πανταχόθεν, από εγχώρια και ξένα κέντρα αποφάσεων. Και αυτό μόνο άσχετο δεν είναι με το σχέδιο υποδούλωσης της χώρας, όπως πολλές φορές τονίζει και ο ίδιος.

Δείτε το μήνυμα του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μετά τη δημοσίευση της σημερινής δημοσκοπήσεως όπου καλεί τους πολίτες να μην εμπιστεύονται τα αποτελέσματά τους:

Για το τέλος σας αφήνουμε ένα tweet του Κ.Βελόπουλου που προέβλεπε τι θα γίνει με τις δημοσκοπήσεις. Κι έγινε φυσικά….

 

Shares