Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επεκτείνεται η ένταση!!!-Προκαλούν και οι Λετονοί!!!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Από το κακό στο χειρότερο!!!

Πλέον η ανερμάτιστη πολιτική που ακολουθεί η Δύση, υπό τη κύρια καθοδήγηση των Η.Π.Α., δημιουργεί συνεχώς νέα μέτωπα διπλωματικής κρίσης με ανυπολόγιστες συνέπειες για το εγγύς μέλλον.

Καθώς, μετά την Ουκρανία, στη παγίδα των προκλήσεων σε βάρος της Ρωσίας χωρίς ορθή κρίση για τα επίχειρα που θα εισπράξουν από τη Μόσχα, προβαίνουν κι άλλες γειτονικές χώρες της Ρωσίας.

Ο στρατιωτικός, λοιπόν, νάνος, Λετονία αποφάσισε να προκαλέσει την “ρωσική αρκούδα” με την εντολή και εκτέλεση γκρεμίσματος του τύμβου φιλίας μεταξύ Ρωσίας-Λετονίας, που βρίσκεται στα σύνορα των δύο χωρών.

Φαίνεται πως η μικρή βαλτική χώρα παρασυρμένη από το αφήγημα της Δύσης, επιλέγει να θέσει ευατόν σε κίνδυνο μη αντιλαμβανόμενη πως μέχρι τώρα η επιλογή αυτή τόσο για την Ουκρανία όσο και για τις δυτικές χώρες μέσω των κυρώσεων, μόνο σε κακό τους έχει βγει.

Για το λόγο αυτό άλλωστε πλήθος κόσμου στη γηραιά ήπειρο υψώνει τη φωνή της λογικής και απαιτεί την παύση όλων αυτών των προκλήσεων προς τη Ρωσία, καθώς μόνο μοιραίες έχουν αποβεί για την Ευρώπη!!!

Ιδού βίντεο από την διάλυση του τύμβου:

https://twitter.com/i/status/1586090804061536256

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares