Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Πόλεμος» για τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη με «έπαθλο» το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη – Στα δικαστήρια οι δύο αδερφές… (βίντεο)

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο αδερφές, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα εκδικαζόταν η υπόθεση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου κατά της αδερφής της, Μάρθας Κουτουμάνου σχετικά με την διαχείριση του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη. Οι δικηγόροι και των δύο πλευρών ζήτησαν αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 29 Νοεμβρίου για το ποιος τελικά θα αναλάβει τη διαχείριση του σπιτιού της Ζωής Λάσκαρη.

Θυμόμαστε ότι πριν από λίγους μήνες η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε αποστείλει εξώδικο στην αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου ζητώντας της αντίγραφο κλειδιών ώστε να μπορεί εκείνη να δείχνει το σπίτι σε πιθανούς αγοραστές.

Και η Μάρθα απάντησε με εξώδικο ζητώντας από τη Μαρία Ελένη για να βρουν μία μέση λύση για το ποιος θα πληρώσει τα 23 χιλιάρικα ευρώ των κοινόχρηστων του σπιτιού και η Μαρία Ελένη ανταπάντησε με εξώδικο και ζήτησε να βάλουν συνδιαχειριστή του σπιτιού τον τότε σύντροφό της και έτσι έφτασαν οι δύο αδερφές στα δικαστήρια… σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε»!

 

 

 

 

pronews.gr

 

 

 

Shares