Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Πολεμικό κλίμα στις Καστανιές – Τούρκοι εκτοξεύουν χημικά κατά Ελλήνων…

Πολεμικό κλίμα στις Καστανιές - Τούρκοι εκτοξεύουν χημικά κατά Ελλήνων...

Βίντεο ντοκουμέντο από τα νέα επεισόδια.


Νέα ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα στις Καστανιές Έβρου με τους Τούρκους να εκτοξεύουν χημικά σε ελληνικό έδαφος. Το πολεμικό σκηνικό του Έβρου διατηρείται και οι Τούρκοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν από ότι φαίνεται.

Επεισόδια, πάντως, σημειώθηκαν και το πρωί της Παρασκευής στον Εβρο, όπου τις τελευταίες μέρες έχουν συγκεντρωθεί στη συνοριακή γραμμή πρόσφυγες και μετανάστες. Και το πρωί της Παρασκευής ομάδα νεαρών επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Στρατού να προσπαθούν να τους απωθήσουν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Στο μεταξύ, τα αυστηρά μέτρα φύλαξης των συνόρων στον Έβρο απέτρεψαν την παράνομη είσοδο στη χώρα σε 36.649 περιπτώσεις συνολικά, από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης ενώ έχουν συλληφθεί 252 άτομα για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Προπαγάνδα με ημίγυμνους “μετανάστες”
H προπαγάνδα κατά της χώρας μας συνεχίζεται, τόσο από το τουρκικό καθεστώς, όσο και από τους λεγόμενους “αλληλέγγυους” από όλο τον κόσμο που επιθυμούν το άνοιγμα των συνόρων στους λαθρομετανάστες που παραπληροφορεί η Τουρκία και στους παραστρατιωτικούς που συντονίζουν τις επιχειρήσεις στον Έβρο.

Ολλανδός δημοσιογράφος, δημοσιεύει φωτογραφίες ημίγυμνων “μεταναστών” στα ελληνοτουρκικά σύνορα και ισχυρίζεται πως οι ελληνικές αρχές βιαιοπραγούν σε βάρος τους, τους γδύνουν και κατάσχουν χρήματα και τηλέφωνα πριν τους στείλουν πίσω στην Τουρκία.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αλλά αποτελεί τον πυρήνα της τουρκικής μονταζιέρας για την επιρροή των μαζών και την υποβάθμιση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο. Οι σκηνοθετημένες φωτογραφίες από την τουρκική πλευρά των συνόρων

 

 

pentapostagma

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares