Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πολεμικές εικόνες: Τούρκοι ρίχνουν χημικά κατά των Ελληνικών Δυνάμεων στον Έβρο – Βάζουν φωτιές για να λιώσουν τον φράχτη….(βίντεο)

Κανονικός ”πόλεμος” στα σύνορα.


Τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα είναι αποκαλυπτικά και θα πρέπει άμεσα η Αθήνα να αντιδράσει πριν είναι αργά.

Στα βίντεο βλέπουμε τη στενή συνεργασία της τουρκικής Στρατοφυλακής, του πιο πιστού σώματος στον Πρόεδρο της γειτονικής χώρας, με τις διάφορες ΜΚΟ που έχουν την δυνατότητα να ενημερώνουν και να κατευθύνουν τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που φτάνουν στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Σήμερα το πρωί είχαμε και πάλι νέο… γύρο έντασης στις Καστανιές, αυτή την φορά, όπως και χθες το βράδυ, από μερικές εκατοντάδες μόνο λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από την τουρκική αστυνομία που πετούσε αβέρτα δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά, προσπαθούσε να τους διευκολύνει να πλησιάσουν στον φράχτη, όπως αναφέρει το evrosnews.gr

Απλά και χθες στις Καστανιές, όπου έγινε προσπάθεια με άναμμα φωτιών κατά μήκος του φράχτη να λιώσει αυτός προκειμένου να ανοίξουν περάσματα για να μπουν κάποιοι λαθρομετανάστες, επιβεβαιώθηκε και από τα video που κυκλοφόρησαν. Όπως αυτό που βλέπετε:

Είναι επίσης δεδομένο πως οι Τούρκοι ρίχνουν τα δακρυγόνα στην Ελληνική πλευρά! Με συντονισμένη και οργανωμένη επίθεση προς την Ελλάδα και τους αστυνομικούς και στρατιώτες μας. Κι αυτό το video, αφιερωμένο στους ανόητους που θέλουν να παραστήσουν τους… αλληλέγγυους, από την… ασφάλεια του σπιτιού του ή την σιγουριά της τσέπης του μπαμπάκα τους.

Δείτε την επίθεση των Τούρκων της Στρατοφυλακής, που πετούν χημικά κατά των Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτικών.

Πρώην αρχηγός ΓΕΣ: Να φτιάξουμε φράχτη σ’ όλο τον Έβρο – Είμαστε η τελευταία χώρα που δεν έχει

«Δεχόμαστε μια ασσύμμετρη απειλή, βρισκόμαστε στο τελευταίο σημείο και πρέπει να δράσουμε. Ενεργήσαμε όπως πρέπει και είδαμε μια εξύψωση του ηθικού του λαού μας»

Τα τελευταία γεγονότα στον Έβρο και στο Αιγαίο, σχολίασε ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε ο κ. Ζιαζιάς, «το κλείσιμο των συνόρων ήταν ένα αφήγημα που εμείς οι στρατιωτικοί λέμε ότι έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού. Κατά την προσωπική μου άποψη έπρεπε να είχαμε λάβει μέτρα από το 2015 και να είχαμε στείλει το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι χώρα προορισμού, αλλά

 

http://www.facebook.com/KastanCity/videos/1123076224698117/?v=1123076224698117&_rdc=1&_rdr

 

http://www.facebook.com/KastanCity/videos/134657217929773/?v=134657217929773

 

 

pentapostagma

Shares