Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πολάκης κατά Γλύκατζη Αρβελέρ: «Έχει δηλώσει υποταγή στον Μητσοτάκη»…

Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ είναι το νέο πρόσωπο που έβαλε στο στόχαστρό του ο Παύλος Πολάκης. Αιτία τα όσα δήλωσε η σπουδαία Ελληνίδα ιστορικός για την κυβέρνηση και η αναφορά της σε «Πολάκηδες».«Όταν στέλνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που δεν ξέρουν όχι μόνο τι είναι η Ευρώπη και πώς δουλεύει αλλά ούτε μία ξένη γλώσσα, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Όταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί» δήλωσε η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σε συνέντευξή της στην Καθημερινή και ο Παύλος Πολάκης δεν το άφησε… αναπάντητο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ ότι έχει δηλώσει υποταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Νοέμβριο του ’15 και πως είχε στηρίξει το «ναι» στο δημοψήφισμα της ίδιας χρονιάς.

«Όλες οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγεί ο Κυριάκος» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, που κατηγορεί την κα Αρβελέρ (εκτός από τη θέση της για το δημοψήφισμα) πως δεν γνωρίζει ούτε τον ίδιο ούτε το έργο του στο χώρο της Υγείας.

Στην ανάρτησή του, δεν αναφέρει ποτέ το όνομά της και την αποκαλεί «κυρία Πρύτανης».

«Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός;» γράφει ο Παύλος Πολάκης και την «ρωτά» αν «διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαϊ και Σταρ;».

Αλλά η επίθεση δεν σταματά εκεί, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να συνεχίζει απευθυνόμενος στην Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: «Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπ;».

Και καταλήγει ο Παύλος Πολάκης: «Καθείς εφ ω ετάχθη… Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2311460952430706&id=100007004708966

newsit

Shares