Κυριακή , 14 Απριλίου 2024

Πολάκης για Κασσελάκη: Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας

Την εκδήλωση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα Χανιά, στην οποία ο ίδιος δεν παρευρέθηκε λόγω ιατρικών υποχρεώσεων, σχολίασε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

“Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας…”, έγραψε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρώτη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην ανάρτηση του:
“Δυο σχόλια για σήμερα.
1) Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.
Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας…
ΥΓ: Γι’ αυτό φαντάζει μικρόψυχη χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδάκης) και Δήμου Χανίων (Σημαντηράκης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων».Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σέλφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!!
Άντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
2) Μου είπαν ,γιατί ΣΚΑΙ-ξεφτίλες δεν βλέπω ,πως βγήκε εκείνη η αποβολή της «δημοσιογραφίας» ο Πορτοσάλτε και είπε πάλι πως για να «φτιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει ο ΠΟΛΑΚΗΣ»
Άκου λυξόνταρμα : Θα με βλέπετε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και να ξέρεις πως για να επιστρέψει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στη χώρα πρέπει να φύγετε εσύ και οι όμοιοι σου… Για να δούμε ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στο ΤΕΛΟΣ!!!
Λυξόνταρμα ε λυξόνταρμα”.

 

 

newsit.gr

Shares