Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ; – «Έπνιξε» τον πόνο του με… μπασκετάκι ο Μητσοτάκης στη Βοστώνη

Η «απόρριψη» του Ερντογάν οδήγησε τον Πρωθυπουργό σε μια πιο… ολιστική θεώρηση των πραγμάτων

Λίγες ώρες μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος με σκληρές δηλώσεις έβαλε τέλος στη «σχέση» τους (Μητσοτάκης γιοκ έγραφε ουσιαστικά σήμερα ο τουρκικός Τύπος!), αλλά και λίγες ώρες μετά την απίστευτη δήλωση ότι… δεν χρειαζόμαστε λεφτά, αλλά να δούμε τη ζωή… ολιστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια άκρως «ολιστική» κίνηση.

Ευρισκόμενος στη Βοστώνη (όπου εν μέσω απροόπτων μίλησε στους απόφοιτους του Boston College), πετάχτηκε και μέχρι το TD Garden για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Σέλτικς με τους Χιτ για το NBA!

Θεώρησε προφανώς ότι εκεί θα είναι άγνωστος μεταξύ αγνώστων και δεν θα τον εντοπίσει κανείς, μιας και φορούσε και ένα καπελάκι. Από τον φωτογραφικό φακό όμως (αλλά και τα social media) κανείς δεν κρύφτηκε…

Ποιο είναι το κόστος;

Οι τιμές στις συγκεκριμένες θέσεις είναι αρκετές χιλιάδες δολάρια. Θα πρέπει να προσκομίσει το αποδεικτικό πληρωμής ότι πληρώςε ο ίδιος, αλλιώς μιλάμε για ηθικής τάξεως σκάνδαλο.

Από μία μικρή έρευνα που κάναμε βλέπουμε πως το κόστος είναι υψηλότατο.

 

Οι θέσεις  είναι αλμυρούτσικες αφού ξεκινούν από 3.000 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 6.447 ευρώ για τον επόμενο αγώνα των δυο ομάδων στη Βοστώνη.  Βέβαια, μπορεί ο πρωθυπουργός να μην πλήρωσε καθώς μπορεί να είχε πρόσκληση αφού καθόταν στις θέσεις των χορηγών.. Το σίγουρο είναι ότι από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 24 πήγε και ήρθε στις ΗΠΑ δυο φορές.

Στις 15 και 17 Μαΐου ήταν το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ και η συνάντηση με τον Μπάιντεν. Επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε περιοδεία στο Βόλο. Στη συνέχεια έφυγε πάλι για τις ΗΠΑ για να μιλήσει στους αποφοίτους του Boston College και να δει και τους Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

 

Συνήθως το γραφείο τύπου πρεσβείας αναλαμβάνει να κλείσει θεσεις και πληρώνονται από τα μυστικά κονδύλια (πιο σπάνια)  ή τα έξοδα σχέσεων της Γενικής Γραμματείας.

Οι κύκλοι του Μαξίμου λένε πως πήγε με πρόσκληση. Καλό είναι να δημοσιευτούν αποδεικτικά είτε πληρωμής είτε της πρόσκλησης.

Αν μάλιστα είναι πληρωμή να δούμε ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ το πανάκριβο εισιτήριο.

Θυμίζουμε πως η γυναίκα του αυτοκράτορα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares