Τετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ποιος ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στον Στεφανή να πάει Γράμμο; Η Τρόικα Εσωτερικού…(ΒΙΝΤΕΟ)

Λειτουργεί και μάλιστα αποτελεσματικά η «Τρόικα Εσωτερικού»…

Δεν θα παραστεί, όπως όλα δείχνουν, ο υφυπουργός Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή, 30 Αυγούστου, στον Γράμμο και στο Βίτσι η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού.

Η γνωστοποίηση της συμμετοχής του Αλ. Στεφανή στην εκδήλωση έγινε από την διοργανώτρια «Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού» που σε ανακοίνωση ανέφερε πως αποφάσισε:

«1. Την τέλεση των επετειακών μνημοσύνων υπέρ πεσόντων του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, όπως έχει προγραμματιστεί.

Την υποδοχή των επισήμων προσκεκλημένων στους χώρους των τελετών. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο ΥΦΕΘΑ Σγος ε.α. κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ.Στεφανής δεν θα παραστεί στην εκδήλωση της Κυριακής έπειτα από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υπάκουσε την επιθυμία των δύο πολιτικών αρχηγών Αλέξη Τσίπρα και Φώφης Γεννηματά,οι οποίοι αποτελούν μία αδιαίρετη μονάδα η οποία όπως πολύ εύστοχα σημείωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος λειτουργεί σαν «Τρόικα Εσωτερικού»…

Δυστυχώς τα φοβικά και “ενοχικά” σύνδρομα στη Νέα Δημοκρατία καλά κρατούν..

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!