Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ποιοι θα κατακτήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Η σημερινή προσφορά του Pamestoixima.gr για τους νικητές της Premier League, της La Liga και της Super League

Το Nations League ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, την Τρίτη και την Τετάρτη. Αμέσως μετά επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία γίνεται μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην Premier League, η ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ ανέβασε στην πρώτη θέση τη Λέστερ. Ένα βαθμό πίσω της βρίσκονται η Τότεναμ και η Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Σίτι απέχει 6 βαθμούς από τη Λέστερ, αλλά έχει 1 παιχνίδι λιγότερο και το Σάββατο δίνει νέο ντέρμπι στο Λονδίνο με την Τότεναμ. 

Επικίνδυνη έξοδος της Ρεάλ στην έδρα της Βιγιαρεάλ

Στη La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με 16 βαθμούς σε 8 αγώνες. Πρωτοπόρος είναι η Σοσιεδάδ με 20 βαθμούς σε 9 παιχνίδια, δεύτερη η Βιγιαρεάλ με 18 βαθμούς επίσης σε 9 ματς και τρίτη η Ατλέτικο Μαδρίτης με 17 βαθμούς σε 7 αγώνες. Η Ρεάλ θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα και το Σάββατο έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Στη Super League, ο Ολυμπιακός έπιασε στην πρώτη θέση τον Άρη. Ένα βαθμό πίσω τους, με 1 ματς περισσότερο, είναι ο ΠΑΟΚ. Στην τέταρτη θέση, σε απόσταση 3 πόντων από την κορυφή, βρίσκεται η ΑΕΚ. Η κατάκτηση του τίτλου είναι και εφέτος ο στόχος του Ολυμπιακού. Το Σάββατο θα υποδεχτεί στο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό, στο κλασικό ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων. 

Τριάδα με Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό

Το Pamestoixima.gr προσφέρει σήμερα ειδικό στοίχημα για την κατάκτηση της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι, της La Liga από τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Super League από τον Ολυμπιακό. Η τριάδα με τους τρεις νικητές πρωταθλημάτων προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση.

Με ανανεωμένη πλατφόρμα, γρήγορες αναλήψεις και εύκολη διαδικασία ταυτοποίησης, το Pamestoixima.gr προσφέρει καθημερινά το «Βoost Νίκης», το «Παρά 1» και το «Money Back», για τα οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μετά το Android App τώρα οι χρήστες iOS του Pamestoixima.gr μπορούν να κατεβάσουν εδώ την εφαρμογή στο κινητό και το τάμπλετ τους.

Shares