Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ποια πόλη θα χτυπηθεί πρώτη από τους Ρώσους σε επέκταση του πολέμου στην Ευρώπη

Τι είπε ο Γκορόλεφ


Πρώην στρατιωτικός αξιωματούχος στη Ρωσία σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο αποκάλυψε την ευρωπαϊκή πόλη που θα δεχθεί τα πρώτα χτυπήματα από τη Μόσχα σε περίπτωση «τρίτου παγκόσμιου πολέμου», εν μέσω φόβων ότι η τρέχουσα κρίση στην Ουκρανία θα διολισθήσει σε μια ευρύτερη αντιπαράθεση.

Ο Ρώσος βουλευτής Αντρέι Γκορόλεφ έδειξε το Λονδίνο, το οποίο θα ήταν η πρώτη πόλη που θα χτυπηθεί σε περίπτωση παγκόσμιου πολέμου, λέγοντας ότι «μια κύρια απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek», ο Γκορόλεφ σε συνέντευξη Τύπου σε κανάλι που υποστηρίζεται από το Κρεμλίνο, δήλωσε ότι η Μόσχα περιγράφει ως την «πολιορκία» την απαγόρευση διέλευσης των Ρώσων μέσω της Λιθουανίας προς τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γκορόλεφ, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των εχθρικών δορυφόρων κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», μιλώντας για τη δυνατότητα στόχευσης ευαίσθητων τοποθεσιών στην Ευρώπη, που θα οδηγήσει σε διακοπή ρεύματος σε ολόκληρη την ήπειρο.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares