Τετάρτη , 28 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

Ποια εκεχειρία στο Αρτσάχ; Καταπατούν την κατάπαυση οι Αζέροι – Συνεχίζουν να βομβαρδίσουν και στο πλευρό τους η Τουρκία….

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει η  εκεχειρία και οι Αζέροι επιτίθενται με τις ευλογίες της Τουρκίας και  βομβαρδίζουν αμάχους σε πόλεις του Ναγκόρνο- Καραμπάχ.

Ο Αρτάκ Μπελγκαριάν  ανακοινώνει ότι:«Πριν από μερικά λεπτά, το Αζερμπαϊτζάν έπληξε και πάλι ζώνες αμάχων του Στεπανακέρτ με πυραύλους»,  διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τα θύματα.

Ο εκπρόσωπος του Αρμένικου Υπουργείου Άμυνας,  ανακοίνωσε επίθεση με πυραύλους στο Καπάν από τους Αζέρους

Η επίθεση αυτή έλαβε χώρα λίγα μόλις λεπτά πριν από την ανακοίνωση της ανθρωπιστικής κατάπαυσης του πυρός στη ζώνη σύγκρουσης του Καραμπάχ από τις 10 Οκτωβρίου το μεσημέρι

Ωστόσο επικρατεί ένας επικοινωνιακός «πόλεμος» από το Αζερμπαϊτζάν που  το αρνείται με την γραμματέα τύπου του Υπουργείου Άμυνας να λέει ότι δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ταυτόχρονα, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν κρατούν υπό πυρκαγιά την πόλη του Αδρούτ. Η δήλωση του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ότι η αρμενική πλευρά πυροβολεί στις περιοχές Terter και Aghdam είναι ένα ακόμη ψέμα », πρόσθεσε.

Πριν λίγο η Ρωσία είχε ανακοινώσει την κατάπαυση πυρός έστω και προσωρινά, για ανταλλαγή αιχμαλώτων και νεκρών μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν ωστόσο φαίνεται οι Αζέροι και μαζί και η Τουρκία να μην ακούνε κανέναν

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares