Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

“Πλοίο της γραμμής” οι θαλάσσιες εισβολές παράνομων μεταναστών στο Αιγαίο-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Σε επικίνδυνο λήθαργο η κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

Γιατί το δριμύ κατηγορώ προς την κυβέρνηση των “α(χ)ριστων” δεν αφορά μόνο την αλυσιτελή πολιτική τους αλλά την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Είναι γεγονός, πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας αρμόδιος υπουργός, οποίος ξέρει να παριστάνει τον υπουργό και σε σίριαλ, ενώ ο πολιτικός του προϊστάμενος, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει επίσημα θιασώτης της “πολυπολιτισμικότητας” για την Πατρίδα μας!

Σε τέτοιο εθνικό κατήφορο έχει φθάσει πλέον η Ελλάδα, που παράνομοι μετανάστες “σουλατσάρουν” με τα φουσκωτά αμέριμνοι στο Αιγαίο σαν τουρίστες, με τον Ερντογάν να τρίβει τα χέρια του απέναντι στη βολική στάση του Μητσοτάκη.

Πρόκειται για καθημερινά περιστατικά, τα οποία βιντεοσκοπούνται σκοπίμως, προκειμένου εν συνεχεία να αναπαράγονται στο διαδίκτυο δίνοντας σήμα και στους υπόλοιπους επίδοξους παράνομους μετανάστες να έρθουν στο Αιγαίο.

Αιγαίο, το οποίο οι “τουρκοφάγοι” της κυβέρνησης άφησαν να κηλιδωθεί διεθνώς με την ονομασία “Τουρκοαιγαίο”!!!

Πλέον η κατάσταση είναι ξηρού ακμής και τέτοια εικόνα, όπως η παρακάτω, εκπέμπει αδυναμία της Ελλάδας απέναντι τον τουρκικό επεκτατισμό με την ανεπάρκεια προστασίας των συνόρων της: 

Shares