Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

«Πλήρωνε τα κοινόχρηστα με 100ευρα» λέει η Μιλένα Αποστολάκη για την κατάσκοπο

Η πολιτικός Μιλένα Αποστολάκη, δεν πίστευε ποτέ θα ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με μία… κατάσκοπο. Κι όμως, όπως είπε στο LiveNews, αυτό έγινε καθώς ήταν γειτόνισσα με την «Μαρία Τσάλλα» τη Ρωσίδα κατάσκοπο η οποία φέρεται να έχει δράση στην Ελλάδα.

Όπως είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο «ήταν έκπληξη χθες το απόγευμα όταν το έμαθα. Η κοπέλα εμφανίστηκε στην καρδιά της καραντίνας και την έβλεπα στην είσοδο της πολυκατοικίας και στο ασανσέρ. Λέγαμε μια τυπικά ‘καλημέρα’. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το μαγαζί, δεν υπήρχε περίπτωση να ευδοκιμήσει εδώ. Δεν πούλαγε πλεκτά ή ρούχα, ήταν ακόμα πιο εναλλακτικό, πούλαγε νήματα και μαλλιά».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κυρία Αποστολάκη «δεν είχα δει ποτέ μου άνθρωπο μέσα στο κατάστημα παρά μόνο ένα κορίτσι που έπλεκε».

«Μιλούσε καλά ελληνικά κα πλήρωνε με 100ευρα»
Εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η γυναίκα πλήρωνε πάντα τα κοινόχρηστα με 100ευρα όπως είπε η γειτόνισσά της, Μιλένα Αποστολάκη ενώ μιλούσε πολύ καλά ελληνικά.

«Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μου είπε δύο ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα ελληνικά της ήταν πλούσια και άρτια, πάρα πολύ καλά, υπήρχε μια μικρή προφορά ενός ανθρώπου από δυτική χώρα, όχι από ανατολική, και το δεύτερο είναι ότι πάντα πλήρωνε τα κοινόχρηστα με 100ευρα».

 

Σύμφωνα με την κυρία Αποστολάκη «ήταν η τέλεια κατάσκοπος, ήταν απολύτως απαρατήρητη, τίποτα που να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον να την ξανακοιτάξεις».

 

newsIT.gr

Shares