Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πλήρης δικαίωση που Κυριάκου Βελόπουλου από την πρόεδρο της Κομισιόν για τα εμβόλια!

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν) εξέφρασε της αμφιβολίες της αναφορικά με το «εάν το εμβόλιο όντως αναστέλλει τη μετάδοση του ιού» από όσους έχουν ανοσοποιηθεί και «για πόσο καιρό είναι αποτελεσματικός ο εμβολιασμός».

Είναι ακριβώς οι ίδιες ενστάσεις τις οποίες έχει εκφράσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος δημόσια, τόσο σε συνεντεύξεις του όσο και σε ομιλίες του από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής.

Η επιστήμη λοιπόν δεν έχει απαντήσει ακόμα εάν όντως το εμβόλιο αποτρέπει την μετάδοση του κορονοϊού και για πόσο καιρό προστατεύει. Αυτονόητα ερωτήματα που μόνο Κυριάκος Βελόπουλος έχει θέσει από όλο το πολιτικό σύστημα!

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την απόρριψη της πρότασης του κ. Μητσοτάκη περί «πιστοποιητικού εμβολιασμού» από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, συνιστά την απόλυτη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης, της μονής πολιτικής δύναμης που αντέδρασε ανοιχτά και ξεκάθαρα σε αυτήν την προοπτική.

Και εδώ γεννιούνται τρομακτικά ερωτήματα. Για ποιο λόγο αυτή η ομερτά στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας αλλά και σε ΜΜΕ που βγάζουν συγκεκριμένους επιστήμονες για να προπαγανδίσουν τα εμβόλια ως πανάκεια; Ποιους πραγματικά εξυπηρετούν; Αποδεικνύεται σήμερα ότι ο μόνος που υπηρετεί πραγματικά τον λαό και όχι τις πολυεθνικές του φαρμάκου, είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

 

Shares