Τρίτη , 16 Ιούλιος 2019
Τελευταία Νέα

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ από κόσμο η αίθουσα που μίλησε ο Κ. Βελόπουλος στη Λιβαδειά! Η Βοιωτία δείχνει το δρόμο προς την ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ…

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε σήμερα στην προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Ξενοδοχείο Φίλιππος στη Λιβαδειά εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Όπως βλέπετε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, οι πολίτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα όπου με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσαν τις αποκαλυπτικές αναλύσεις του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για όλα τα φλέγοντα θέματα.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μίλησε για την ανάγκη να μπει στο ευρωκοινοβούλιο μια πραγματικά πατριωτική δύναμη και ανέλυσε τους λόγους που το κόμμα της ΛΥΣΗΣ είναι η επιλογή που χρειάζεται η Ελλάδα. Μάλιστα αναρωτήθηκε πως, αφού ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, θα κυβερνήσουν μία ολόκληρη χώρα. «Μόνο με ψήφο βασισμένη στη λογική θα οδηγηθεί η Ελλάδα στον ορθό δρόμο» θα τονίσει.

Σημείωσε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια των Βρυξελλών για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης ενώ μίλησε φυσικά και για τα προβλήματα της περιοχής.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του Κ. Βελόπουλου:

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Επόμενος «σταθμός» στον προεκλογικό αγώνα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι αύριο, Τετάρτη, στο Ξενοδοχείο  Park (Δερβενακίων 1) στο Ναύπλιο στις 6:00 μ.μ.

Επιλογικά, να τονίσουμε ότι στις ευρωεκλογές ακόμη και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου χρειάζεται σταυρό (+) για να εκλεγεί. Την ολοκληρωμένη λίστα των υποψηφίων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλο το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗ ΕΔΩ

Πληροφορίες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares