Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Πλεύρης για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Σωστή η απόφαση να τους απολύσουμε – Είναι αρνητές της επιστήμης

Σε φρικιαστικές δηλώσεις προέβη ο υπουργός υγείας, Θάνος Πλεύρης, στην εκπομπή του OpenΤV με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα…

Όταν ο Γιώργος Σιαδήμας ρώτησε τον Πλεύρη για την μοίρα των ανεμβολίαστων υγειονομικών, ο κ. Πλεύρης απάντησε ευθέως, πως οι ανεμβολίαστοι έπρεπε να απολυθούν διότι μεταδίδουν περισσότερο τον κορονοϊό απ’ ότι οι εμβολιασμένοι και δεν δίστασε να τους αποκαλέσει και αρνητές της επιστήμης!

“Δεν θα μπορούσα να πάρω το βάρος, ένας ογκολογικός ασθενής να κολλήσει και να μολυνθεί από έναν ανεμβολίαστο γιατρό του”, είπε χαρακτηριστικά, δικαιολογώντας την απόφαση για την απόλυσή τους ως “συνταγματικό” κάνοντας παραπομπή στην απόφαση του ΣτΕ.

 

Περιμένουμε τα στοιχεία του Οκτωβρίου

Όσο για το ζήτημα των επαναπροσλήψεων των ανεμβολίαστων, ο υπουργός σημείωσε ότι αναμένεται να αξιολογήσει το αίτημα κρίνοντας από το πόρισμα της επιδημίας που θα του παρουσιαστεί μέσα ή τέλη Οκτωβρίου.

“Η απαίτηση της πολιτείας σε έναν γιατρό να είναι εμβολιασμένος και να πιστεύει στην επιστήμη είναι πολύ μεγαλύτερη για έναν που εργάζεται στο λογιστήριο”, είπε και συνέχισε, “αυτό το οποίο εξετάζουμε ως ενδεχόμενο, γιατί μπορεί και να μην επιστρέψει κανένας, μπορεί να επιστρέψουν και όλοι, όλα είναι με τα στοιχεία της πανδημίας.“.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares