Σάββατο , 25 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Πλέον αμφισβητείται ευθέως η πολιτική Biden και μέσα στο Κογκρέσο!-ΔΕΙΤΕ ΒΙNTEO

Βράζουν οι Αμερικανοί με την ολέθρια πολιτική Biden!!!

Eίναι γεγονός πλέον πως η πολιτική του αμερικανού Προέδρου, σχετικά με τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, όχι μόνος δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αλλά τίθεται ζήτημα ευθυκρισίας για τον Βiden.

Σε έντονη συνομιλία που είχε με την υπουργό Ενέργειας, Jennifer Granholm, ο γερουσιαστής είπε ότι η μεταφορά της ευθύνης στον Πούτιν είναι «πλήρης ανοησία» (ΕΔΩ η δήλωση)

Ο Τζος Χάουλι σημείωσε ότι τον Ιανουάριο του 2021, η μέση τιμή ανά γαλόνι στην πολιτεία του ήταν 2 δολάρια και 7 σεντ, και ήδη τον Αύγουστο του 2021, πολύ πριν ξεκινήσει η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία, η τιμή αυξήθηκε περισσότερο από 30% και συνεχίζει να αυξάνεται περισσότεροαπό τότε.

Στην συνέχεια, απαρίθμησε τις αποφάσεις που πήρε ο Αμερικανός Μπάιντεν μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου.

«Διέταξε τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να καταργήσουν κάθε υποστήριξη για τα ορυκτά καύσιμα. Εισήγαγε νέους κανονισμούς σχετικά με τις εκπομπές πετρελαίου, φυσικού αερίου και μεθανίου. Αυτό συνέβη μόνο τις πρώτες μέρες. Όλα αυτά που έκανε δεν επηρέασαν με κανέναν τρόπο τον ενεργειακό μας εφοδιασμό;» είπε ο Hawley, προτρέποντάς τους Αμερικανούς να βασιστούν όχι στις απόψεις των ανθρώπων, αλλά στα γεγονότα.

Ιδού το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares