Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

Πιτσιρίκια διέρρηξαν τρία Ι.Χ., έκλεψαν κάρτα και πήγαν να ψωνίσουν

Το ένα μετά το άλλο διέρρηξαν τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε μια γειτονιά του Μεσολογγίου τρεις ανήλικοι ηλικίας 15, 14 και 12 χρόνων και άρπαξαν από αυτά ένα ράδιο- cd, χρήματα και διάφορα αντικείμενα, μεταξύ αυτών και μια τραπεζική κάρτα με την οποία αποπειράθηκαν να ψωνίσουν διάφορα είδη από ένα περίπτερο.

Ωστόσο, οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το βράδυ της Κυριακής, υποβλήθηκαν σε σωματικές έρευνες και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους. Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου παραπέμφθηκε μόνο ο 15χρονος, ενώ οι άλλοι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας. Στον δικαστικό λειτουργό υποβλήθηκε και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων και των τριών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Διέρρηξε σπίτι και έκλεψε τηλεόραση

Δεν πρόλαβε να πάει μακριά ένας 30χρονος σεσημασμένος διαρρήκτης, ο οποίος παραβίασε μια μονοκατοικία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και άρπαξε μια τηλεόραση. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν να τη μεταφέρει, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν την συσκευή στον ιδιοκτήτη της. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του άλλη μια δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

 

πρωτο θεμα

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares