Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Πισπιρίγκου: Ενδεχόμενο να είναι παθολογικά τα αίτια θανάτου της Ίριδας

Στο προσκήνιο έρχεται για μία ακόμη φορά η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της


Η 33χρονη βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Αύριο Τετάρτη (21/12) η Πισπιρίγκου θα κληθεί εκ νέου έπειτα από δύο προθεσμίες για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο άλλων μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως μίας νέα κατάθεση από ιατροδικαστή έρχεται να προκαλέσει νέα ερωτήματα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στην καταθεση αυτή ο ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος της Ίριδας να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο ιατροδικαστής ανακάλυψε στα πλακίδια κάποια κύτταρα μακροφάγα, τα οποία έχουν δείγματα αιμοσιδηρίνης. Αυτό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σημαίνει πως από αυτό το εύρημα προκύπτει ότι η Ίριδα δεν είχε το καρδιολογικό πρόβλημα (την αγενεσία φλεβοκόμβου) αλλά είχε πιθανώς ένα άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ, το οποίο σχετίζεται πιθανώς με τον μεταβολισμό και το οποίο ίσως εξηγεί κάποια στοιχεία του θανάτου της.

Στο Mega μίλησε και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας ο οποίος από καιρό πριν είχε κάνει λόγο για εκπλήξεις στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά πριν ξεκινήσει η απολογία της κατηγορούμενης, να κληθούν να καταθέσουν η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα και η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares