Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Πισώπλατη μαχαιριά από τη Γερμανία: Ο Σολτς αποθεώνει τον Ερντογάν!

Λίγες ώρες μετά την άθλια επίθεση του σουλτάνου στην Ελλάδα, ο καγκελάριος τον επιβραβεύει!


Οι μεσολαβητικές προσπάθειες του ΟΗΕ και της Τουρκίας που κατέστησαν δυνατές τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία «αξίζουν μεγάλο σεβασμό», σύμφωνα με τον καγκελάριο.

Απευθυνόμενος στην 77η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ την Τρίτη, ο Όλαφ Σολτς είπε ότι η Γερμανία «υποστηρίζει επίσης την Ουκρανία με την εξαγωγή τροφίμων», προσθέτοντας ότι η χώρα του θα σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας όσον αφορά το «τεράστιο κόστος» για την οικοδόμηση της χώρας.

Περιγράφοντας τον ρωσικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας ως «ιμπεριαλισμό», συνέχισε λέγοντας: «Η επιστροφή του ιμπεριαλισμού δεν είναι μόνο καταστροφή για την Ευρώπη, είναι επίσης καταστροφή για την παγκόσμια ειρηνική τάξη μας, που είναι η αντίθεση του ιμπεριαλισμού και της νεοαποικιοκρατίας. .»

Όλα αυτά τα είπε ο καγκελάριος λίγες ώρες μετά τις απειλές του Ερντογάν κατά της Ελλάδας, από το ίδιο βήμα! Αυτό του ΟΗΕ!

«Ο Πούτιν θα εγκαταλείψει τη θέλησή του και τις ιμπεριαλιστικές του φιλοδοξίες μόνο εάν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να κερδίσει», πρόσθεσε ο Σολτς, Χωρίς να πει κουβέντα για τις απειλές Ερντογάν κατά της Ελλάδας και την συνεχιζόμενη τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν όχι μόνο καταστρέφει την Ουκρανία, αλλά καταστρέφει και τη δική του χώρα, σύμφωνα με τον Γερμανό ηγέτη.

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα αποδεχτούμε μια ειρήνη που υπαγορεύεται από τη Ρωσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα δεχθούμε κανένα προσχηματικό δημοψήφισμα και αυτός είναι ο λόγος που η Ουκρανία πρέπει να είναι σε θέση να αμυνθεί ενάντια στη ρωσική εισβολή”, είπε.

Άλλη μία πισώπλατη σφαλιάρα και προδοσία από τη Γερμανία που παραπέμπει στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας.

newsbreak.gr

Shares