Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ; Κανείς! Έπαρση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΩΡΑ! Να διδαχθούν τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟ στο Παρελθόν μας! Προσευχή στο Θεό- Αλλά ‘μισείτε’ την Ορθοδοξία! Για το Ισλάμ βέβαια….

 

 

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος στην σημερινή ομιλία στην Βουλή, σχετικά με την απούσα παιδεία που υπάρχει στα σχολεία αλλά και για τα ελληνοτουρκικά, καθώς ανέφερε για άλλη μια φορά τις προκλητικές κινήσεις του Ερντογάν .

Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας πω ότι το ν/σ που έχετε κάνει είναι άρπα κόλλα. Αν καταλαβαίναμε τι σημαίνει παιδεία δεν θα είχαμε φθάσει εδώ. Έχουμε ένα σαθρό εκπαιδευτικό σύστημα.

Πριν φέρετε το ν/σ στην βουλή η βασική δουλειά σας ήταν να ανοίξετε τζαμιά; Είναι δυνατόν ένα από τα βασικά διαπραγματευτικά χαρτιά μας να το καίμε την ώρα που η Τουρκία προκαλεί; Τα όποια διαπραγματευτικά χαρτιά.
Εσας της ψευτοαριστεράς η ΝΔ σας φοβάται. Λες και είστε οι μεγάλοι ιδεολόγοι.

Εμείς θέλουμε ένα σχολείο όπου το παιδί θα μαθαίνει. Το παιδί θα βγαίνει από το σχολείο και θα έχει αγωγή και γνώση. Δυστυχώς όμως η πολιτική αγωγή έχει καταργηθεί και γι΄ αυτό έχουμε πολίτες άβουλους. Στόχος σας πάντα ήταν να μην βγουν από το σχολείο ενεργοί πολίτες αλλά ανενεργοί και άβουλοι.

Σε ό,τι αφορά την ιδιωτική παιδεία συμφωνούμε αλλά με αστερίσκους. Θεωρούμε ότι το ν/σ είναι πρόχειρο. Όταν μια κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει τομή πρέπει να προηγηθεί διάλογος. Όμως το πρόβλημα είναι συνολικό.

Στην αξιολόγηση βέβαια δεν θα διαφωνήσω. Ποιος θα διαφωνήσει εδώ μέσα; Μόνο ο τυχοδιώκτης και ο απατεώνας.
Όμως και ο δάσκαλος φοβάται να κάνει τη δουλειά του, γιατί φοβάται ότι θα τον τσιμεντώσουν οι αριστεροί. Δεν υπάρχει έλεγχος. Στην Ελλάδα υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί αλλά είναι ανεξέλεγκτοι γατί διορίζονται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν γίνεται να αποφασίζετε πάντα εσείς, Δεν είστε θεοί.

Πάμε στα ιδιωτικά κολλέγια. Εγώ θέλω ιδιωτικά πανεπιστήμια. Τι είναι δηλαδή το κολλέγιο; Ναι να γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια και να σπουδάζουν οι ξένοι. Τι πρεμούρα είναι αυτή που σας έχει πιάσει με τα κολλέγια; Ισοσταθμίζετε το κολλέγιο του εξωτερικού με τον ελληνικό πανεπιστήμιο, όμως τα λεφτά που πληρώνει ο άλλος για να σπουδάσει θα πηγαίνουν στο εξωτερικό. Εγώ θέλω το ιδιωτικό ελληνικό πανεπιστήμιο και τα λεφτά να μένουν εδώ. Και το λέω κυρίως για τους αριστερούς, που έχουν σπουδάσει όλοι στο εξωτερικό σε ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά εδώ είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Αυτό είναι ο ορισμός της αριστερής φαυλότητας.

Ακούστε τι έχει πει ο Στάλιν για το Πανεπιστήμιο και την Εκπαίδευση: Η εκπαίδευση είναι ένα όπλο και οι συνέπειες έχουν να κάνουν με το ποιος το έχει στα χέρια του και σε ποιους το έχει στραμμένο. Αυτό λοιπόν το όπλο το είχε τόσα χρόνια η Αριστερά. Μιλάμε για ένα όργιο συναλλαγής στα πανεπιστήμιά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε εικόνες από τα πανεπιστήμιά μας. (δείχνει φωτο). Δείτε εικόνες. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στο χώρο. Και αυτά τα κάνουν οι ψευτοαριστεροί. Γιατί οι πραγματικοί αριστεροί σέβονται το χώρο.

Θέλετε να κάνετε ένα καλό; Καταργήστε όλες τις κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια. Γιατί δεν το κάνετε κύριοι; Στα λόγια είστε όλοι καλοί. Αλλά όταν έρχεται η ώρα της κομματικής συναλλαγής κάνετε πίσω. Είναι δυνατόν να εξαρτάται η σπουδάζουσα νεολαία μας από την ΜΑΚΙ, την ΠΑΣΠ, την ΔΑΠ; Τι το χρειάζεται το παιδί να συνδικαλιστεί στο πανεπιστήμιο; Να σας πω εγώ. Για να πάει ο συνδικαλιστής και να του πει έλα εδώ, εγώ θα σε βοηθήσω να περάσεις τα μαθήματα. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρετε ότι έτσι είναι τα πράγματα. Αφού το ξέρετε λοιπόν γιατί δεν το καταργείτε; Εδώ ο Ρουβίκωνας έχει γραφείο σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Είναι δυνατόν; Και μιλάμε για τα παιδιά μας. Για το μέλλον της Ελλάδας. Το μέλλον του τόπου. Πώς το ανέχεστε αυτό; Βγαίνουν κάθε φορά ρεπορτάζ στα κανάλια και τα παιδιά δεν γνωρίζουν τα στοιχειώδη. Δεν ξέρουν τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ποιο κόμμα θα βγει στην εξουσία.

Αγωνιώ γιατί η Ελλάδα έχει 7.000 φαρμακευτικά βότανα, που σημαίνει τζίρος πάνω από 70 δισ. ευρώ και δεν υπάρχει στην χώρα μας σχολή βοτανολογίας! Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχουμε σχολή βοτανολογίας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε βιομηχανία! Εδώ για να σπουδάσεις φυτοθεραπευτής πρέπει να πας σε ιδιωτικά ΙΕΚ. Στην Σκωτία υπάρχει σχολή ιατρικής βοτανικής 4ετούς φοίτησης, στον Καναδά αντίστοιχη σχολή 3ετούς φοίτησης. Πρέπει η Ελλάδα να κάνει την πανεπιστημιακή παιδεία τεχνοκρατική. Να γίνουν πανεπιστήμια που θα συνδεθούν με την αγορά. Εμείς κάνουμε τα παιδιά μας νομικούς, πολιτικούς επιστήμονες, οικονομολόγους και στο τέλος μένουν άνεργα. Εχουμε γεμίσει πτυχιούχους που πίνουν καφέδες και είναι άνεργοι.

Αποφασίσατε να καταργήσετε την αργία των 3 Ιεραρχών. Συμφωνεί λέει και ο Ιερώνυμος. Καλά αυτός είναι απών από παντού.
Αν οι δάσκαλοι ήταν καλοί δεν θα είχαμε αυτή την κατάντια. Γιατί ο δάσκαλος είναι πρώτα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΚΚΕ κλπ και μετά δάσκαλος. Πρώτα αποκτά κομματική ταυτότητα. Όλοι είναι εναντίον της παιδείας, της θρησκείας, της ορθοδοξίας και μετά είναι όλα τα άλλα. Γιατί να έχουμε φωτογραφίες σε βιβλία που παρουσιάζουν την Παναγία μας Ιδνιάνα. Γιατί το θείο βρέφος να είναι Ινδιάνος της φυλής των Σεγιέν; Σεβόματε την θρησκεία των Μουσουλμάνων αλλά όχι την δική μας. Γιατί να μην κάνουμε έπαρση σημαίας όπως γίνεται παντού, όπως γίνεται στις ΗΠΑ, γιατί το παιδί να μην έχει εθνική συνείδηση; Γιατί να μην γίνεται προσευχή στον Θεούλη; Εγώ μπορώ να βρίζω Θεούς, Παναγίες και δεν τιμωρούμαι αλλά αν βρίσω τον Αλλάχ θα γίνει χαμός.

Για να εξυπηρετήσετε μερικούς δικούς σας αυξήσατε τον αριθμό των στρατηγών. Αντι να τους αποαστρατεύσετε τους κάνετε όλους στρατηγούς. Ξέρετε τι είναι ο στρατηγός; Γι’ αυτό και κάποιοι εξ ημών δεν σέβονται στους στρατηγούς.

Να πάμε και στον Χαφτάρ. Να ξέρετε ότι τα πράγματα θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες. Πείτε λοιπόν στον πρωθυπουργό να μην μιλά πολύ αλλά να κάνει σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Είπε ο πρωθυπουργός ότι θα πάμε στη Χάγη. Αν λοιπόν για τα εθνικά μας θέματα προσφύγουμε στην Χάγη να πείτε του πρωθυπουργού να θέσει αίτημα για τους Πόντιους στον Πόντο, για την Ίμβρο και την Τενεδο, για του Κρυπτοχριστιανούς στην Τουρκία, για το Πατριαρχείο και για απόσυρση των τουρκικών δυνάμεων από την Κύπρο.

Είπε και κάτι άλλο ο πρωθυπουργός. Αν γνώριζα πριν έξι μήνες, είπε, για το προσφυγικό αυτά που γνωρίζω σήμερα δεν θα καταργούσα το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής. Γι’ αυτό έσπευσα να το ξανακάνω. Μα κάπως έτσι κύριοι φτάσαμε στον πάτο.

 

Δείτε παρακάτω τα βίντεο από την ομιλία του Κ.Βελόπουλου:

 

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΝΔ! Καταργήστε ΤΩΡΑ τη ΔΑΠ! Να δω αν είστε Μεταρρυθμιστές…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ! Ανοίξατε τζαμια σε Κω και Ρόδο. Δώσατε διαπραγματευτικά χαρτιά…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Επανελλήνισις της Παιδείας και απόκτηση ΑΓΩΓΗΣ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

Είναι αυτό ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ; Είστε περήφανοι; NA TΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

 

 

O Ρουβίκωνας έχει γραφείο στο Πανεπιστήμιο! Δεν ντρεπόμαστε;..

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

Καταργηστε το ΣΥΡΙΖΑίικο βιβλιο θρησκευτικων- Δεν είναι Ινδιανα η Παναγία μας…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

 

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ; Κανείς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ- Έπαρση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΩΡΑ! Να διδαχθούν τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟ στο Παρελθόν μας! Προσευχή στο Θεό- Αλλά 'μισείτε' την Ορθοδοξία! Για το Ισλάμ βέβαια..

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ δεν προκαλεί… ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ! Κι εσείς ασχολείστε με το πώς θα ελέγξετε τα ΜΜΕ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

 

Αν πάμε στη Χάγη είναι ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ- Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ! Να συμφωνήσουμε ποιες είναι οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ όλοι μαζί…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

 

 

 

Φτάσαμε στον πάτο αλλά έχει και πιο κάτω! ΞΥΠΝΗΣΤΕ να πάει η πατρίδα καλά…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 21. Januar 2020

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares