Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Πήγε να δώσει το «παρών» στο αστυνομικο τμήμα, τον αναγνώρισαν ως «dealer» ναρκωτικών και… την κοπάνησε!

at_ilioupolis

Ήταν ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα – Τρεις ανήλικοι που είχαν προσαχθεί για κατοχή ναρκωτικών τον «έδειξαν» ως προμηθευτή τους


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος τα ξημερώματα απέδρασε από το Τμήμα Ασφάλειας της Ηλιούπολης.

Ο φυγάς είχε πάει στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει το «παρών», καθώς ήταν καταδικασμένος για παλαιότερη ποινική υπόθεση και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο, νωρίτερα στο Τμήμα είχαν προσαχθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις ανήλικοι για κατοχή ναρκωτικών και είχαν “δείξει” ως προμηθευτή τους τον υπόδικο φυγά.

Λίγο μετά τις 3, ο κακοποιός πήγε στο Τμήμα και ενημερώθηκε από το μοναδικό αστυνομικό που ήταν βάρδια πως θα προχωρήσει στη σύλληψή του.

Ο φυγάς εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που προκλήθηκε και το γεγονός ότι στο αστυνομικό τμήμα υπήρχε ένας αστυνομικός και κατάφερε να διαφύγει.

Αμέσως, δόθηκε σήμα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του φυγά κακοποιού.

«Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα για τα αστυνομικά τμήματα “φαντάσματα” που είτε κλείνουν τη νύχτα ή λειτουργούν με έναν μόνο αστυνομικό. Έναν αστυνομικό που φτιάχνει δικογραφίες, κάνει συλλήψεις, επιτήρηση κρατούμενων, διεκπεραίωνει υποθέσεις, σηκώνει τηλέφωνα. Ποιος μπορεί να ρίξει ευθύνες στο συγκεκριμένο αστυνομικό;», δήλωσε στο protothema.gr για το συγκεκριμένο περιστατικό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares