Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023

Πέτσας σε ΣΥΡΙΖΑ: Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Στέλιος Πέτσας όπου διευκρινίζει αναφορές περί συμφωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη. «Οι ευθύνες θα αποδοθούν από τη Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μήνυμά του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας επισημαίνει ότι εκείνος που διαφοροποιήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, νωρίτερα την Κυριακή (12.03.2023), σε εκπομπή του MEGA με τη Λιάνα Κανέλλη και τον ίδιο, είναι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Ζαχαριάδης.

Το tweet του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα:

Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε! Σε ταύτιση με τον @PrimeministerGR @kmitsotakis τονίζω ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν από την Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά. Αντίθετα, σήμερα, ο Κ. Ζαχαριάδης διαφοροποιείται από τη γραμμή Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο MEGA ο κ. Πέτσας είχε αναφέρει: «Νομίζω πως είναι μία από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα», συμπληρώνοντας ότι «η διάχυση των ευθυνών, ένα τσουβάλιασμα ευθυνών, οδηγεί σε μια ατιμωρησία και συγκάλυψη».

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares