Τρίτη , 25 Ιανουαρίου 2022

Πέτρος Λαγούτης: «Ίσως, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου, να είχα κάνει πιο άσχημα πράγματα»

Ο Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για το κομμάτι του τζόγου, που τον βασάνιζε στο παρελθόν, ως εξάρτηση.

Αρχικά, είναι ένας από τους πιο λατρεμένους ηθοποιού του κοινού, με σταθερή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έχει κάνει αρκετές δουλειές σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεόραση.

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή DOT και εξομολογήθηκε στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη, μιλώντας για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία του “Έτερος εγώ”, όπου και πρωταγωνιστεί και για το πως προχωράει αυτή η συνεργασία, αφού, όπως αναφέρει, είναι πολύ ευγνώμων και ευτυχισμένος για αυτήν την δουλειά.

Παράλληλα, μίλησε για την παλαιότερη εξάρτησή του με τον τζόγο, το πως το αντιμετώπισε, καθώς και το ότι είχε μιλήσει στα παιδιά τους για αυτό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Βλέποντας τα παιδιά σου, βλέπεις κοινά σημεία κι λες μην πας προς τα εκεί. Στα παιδιά μου είχα μιλήσει (για το θέμα), πριν μιλήσω δημόσια. Μίλησα δημόσια για τρεις λόγους. Ο πρώτος ήταν επειδή ήταν μια δέσμευση με τον ίδιο μου τον εαυτό. Ήξερα ότι μου ήταν πιο δύσκολο να το αναιρέσω. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πράγματα για εμένα που θα τα πει στα παιδιά μου»

Τέλος είπε, «Ίσως αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου να είχα κάνει πιο άσχημα πράγματα, να είχα εξαφανιστεί στην Χονολουλού ή να είχα κρεμαστεί σε κανένα δέντρο. Εκεί σε φτάνουν αυτά τα πράγματα. Τα παιδιά είναι μια κινητήριος δύναμη για να πεις κάνε κάτι, σώσου»

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares