Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο El Risitas που έγινε διάσημος παγκοσμίως για το μοναδικό γέλιο του (Βίντεο)

Πέθανε ο "El Risitas", ο Ισπανός πίσω από τα ξεκαρδιστικά meme βίντεο που έχουν μεταγλωττιστεί με υπότιτλους και έχουν διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.
[adrotate group="4"]
 

Σίγησε για πάντα το πιο διάσημο γέλιο στον πλανήτη-Πέθανε ο “El Risitas”, ο Ισπανός πίσω από τα ξεκαρδιστικά meme βίντεο που έχουν μεταγλωττιστεί με υπότιτλους και έχουν διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Το πιο χαρακτηριστικό γέλιο που έγινε viral και ενσωματώθηκε σε άπειρα βίντεο σε ολόκληρο τον πλανήτη, έσβησε για πάντα.

Ο Ισπανός κωμικός Χουάν Χόγια Μπόρχα, γνωστός ως El Risitas πέθανε σε ηλικία 65 ετών μετά από προβλήματα υγείας που τον είχαν καταρρακώσει τα τελευταία χρόνια.

Στο βίντεο που έχει έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, ο γνωστός κωμικός είχε φιλοξενηθεί σε Ισπανική εκπομπή και ο ίδιος μιλούσε για την περίοδο της ζωής του όπου εργαζόταν ως βοηθός κουzίνας σε εστιατόριο. Ο El Risitas περιέγραφε ότι είχε αφήσει το βράδυ 20 πιάτα στην ακρογιαλιά προκειμένου να πλυθούν από τα κύματα και να γλιτώσει την δουλειά ωστόσο το πρωί όταν πήγε να τα μαζέψει… είχε μείνει μόνο ένα.

Shares