Παρασκευή , 14 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΕΘΑΝΕ η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη…

ΠΕΘΑΝΕ η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη...

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία «Αγάπησα και πόνεσα» ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το σίριαλ «Μεθοριακός Σταθμός», στο οποίο υποδυόταν τη σύζυγο του Αλέξη (Βάσου Ανδριανού), Αλίκη.

ΠΕΘΑΝΕ η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη...

Ακολούθησαν αρκετές ακόμη ταινίες μεταξύ των οποίων οι «Ένα αστείο κορίτσι», «Αμφιβολίες», «Σκλάβοι της Μοίρας», «Σχολή για Σωφερίνες», «Χάϊδω», «Με πόνο και δάκρυα», «Εν ονόματι του νόμου», «Αδέξιος Εραστής» κ.α.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966. Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στο θέατρο όπου συνεργάστηκε τόσο με το Εθνικό όσο και με ελεύθερους θιάσους. Αξιόλογη είναι και η πορεία της στην τηλεόραση.

Από το 1965 έως το 1994 έλαβε μέρος σε 78 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου μεταξύ των οποίων και οι τραγωδίες «Τρωάδες», «Εκάβη», «Ηλέκτρα», «Επτά επί Θήβας» αλλά και τα θεατρικά έργα «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», «Δωδέκατη Νύχτα», «Ταρτούφος» κ.α.

ΠΕΘΑΝΕ η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη...

 

ΠΕΘΑΝΕ η ηθοποιός Άννυ Πασπάτη...

zougla.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares