Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023

Peter McCullough: «Να αποσυρθούν άμεσα τα εμβόλια κατά της Covid-19 για να σωθούν αμερικανικές ζωές»

«Δεν έχουμε καμία απολύτως διαβεβαίωση πως “είναι ασφαλή” και τι θα πάθουν στο μέλλον οι εμβολιασμένοι»

Νέα ηχηρή παρέμβαση από τον διάσημο καρδιολόγο Peter McCullough, σχετικά με τα εμβόλια κατά της Covid-19  με την οποία ζητάει από τις αμερικανικές αρχές να αποσυρθούν άμεσα καθώς «δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στα σώματα των εμβολιασμένων μακροπρόθεσμα».

«Ο FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) είναι εκτός τροχιάς… Για να σωθούν οι αμερικανικές ζωές τώρα, αυτά τα εμβόλια πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά».

Οι «ειδικοί» πάντως σε ΗΠΑ και σε Ελλάδα επιμένουν πως τα σκευάσματα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά παρά την εκρηκτική αύξηση των θανάτων.

Όπως σημείωσε:

«Οι Ρυθμιστικοί Οργανισμοί, ιδιαίτερα ο FDA, έχει εκτροχιαστεί αυτή την στιγμή.

Έχουν δώσει έγκριση άδειας έκτακτης ανάγκης για χρήση των δισθενών αναμνηστικών. που δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ανθρώπους!

Επομένως δεν έχουμε καμία διαβεβαίωση ότι λειτουργούν και δεν έχουμε καμία απολύτως διαβεβαίωση πως “είναι ασφαλή” και για τα εμβόλια γενικά δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί μακροπρόθεσμα στα σώματα εκείνων που τα έλαβαν».

Σημειώνεται ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα έδωσε στον κυβερνήτη της Πολιτείας Ρον Ντε Σάντις την έγκριση να συγκροτήσει μεγάλη εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τους κατασκευαστές των εμβολίων mRNA κατά της Covid-19 για να ελέγξει την σχέση τους με την εκρηκτική αύξηση των θανάτων και των σοβαρών παρενεργειών στις ΗΠΑ.

Η εξεταστική επιτροπή, όπως προτείνει ο κυβερνήτης, θα απαιτήσει από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να παραδώσουν τα δεδομένα τους και τα πειραματικά αποτελέσματά τους σχετικά με την ασφάλεια και τα οφέλη των εμβολίων Covid-19 που ανέπτυξαν.

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares