Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022

Πεσκόφ για εκλογές στις ΗΠΑ: «Οι σχέσεις μας θα παραμείνουν κακές»

Οι ενδιάμεσες εκλογές δεν θα αλλάξουν τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, «θα συνεχίσουν να είναι κακές», διεμήνυσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Θέση για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και τις μελλοντικές ισορροπίες στις σχέσεις με τη Ρωσία πήρε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Αναλύουμε προσεκτικά τις πληροφορίες που έρχονται. Αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές αλλά θα πω ότι δεν είναι απαραίτητο να υπερβάλουμε όσον αφορά τη σημασία τους βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα για τις διμερείς μας σχέσεις» είπε ο Πεσκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Interfax.

«Θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι παρατήσαμε όλες τις άλλες υποθέσεις για να παρακολουθήσουμε τις ενδιάμεσες εκλογές. Έχουμε αρκετές δικές μας υποθέσεις που είναι σημαντικές» πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Θέλοντας, μάλιστα, να κάνει ξεκάθαρη τη θέση του ο Πεσκόφ πρόσθεσε ότι «οι εκλογές αυτές δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα ουσιαστικά. Οι σχέσεις μας (σ.σ. ΗΠΑ και Ρωσίας) είναι και θα συνεχίσουν να είναι κακές»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ρωτήθηκε και για τον ισχυρισμό περί ανάμειξης της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές και αρκέστηκε να απαντήσει ότι «είμαστε τόσο συνηθισμένες σε αυτούς που δεν τους λαμβάνουμε υπόψη»

 

newsbomb.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares