Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Περίπου 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά με μεμονωμένη μετακίνηση

Περίπου 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά με μεμονωμένη μετακίνηση

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα ματς με Λεβαδειακό (9/11, 20.00) και Παναιτωλικό (9/11, 17.00) αντίστοιχα. Ωστόσο, δεν απαγορεύεται η μεμονωμένη μετακίνηση και περίπου 2.500 Ολυμπιακοί θα βρεθούν στη Λιβαδειά


Κανονικά θα βρεθούν στη Λιβαδειά περίπου 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς δεν απαγορεύεται η μεμονωμένη μετακίνηση.

Όπως ανέφερε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, δεν επιτρέπεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια σε Λιβαδειά (9/11, 20.00) και Αγρίνιο (9/11, 17.00).

Συν τοις άλλοις, η ΕΛ. ΑΣ. ζητάει απ’ όλους όσους δεν έχουν εισιτήρια στα χέρια τους, να μην προσεγγίζουν τα δύο γήπεδα, καθώς την ημέρα των αγώνων τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν κλειστά. Σημειώνει μάλιστα ότι περιμετρικά θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να ελέγχους και πως θα προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι θα έχουν εισιτήρια.
Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας μπορούν με μεμονωμένη μετακίνηση να βρεθούν στο γήπεδο του Λεβαδειακού.

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares