Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023

Περιφέρεια Αττικής: Κομπίνα με διπλώματα οδήγησης

Δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ

Δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα, όταν αποκαλύπτονται κυκλώματα που δίνουν επί πληρωμή διπλώματα οδήγησης.

Ακόμα ένα περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορά την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οδηγούνται στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του Αυτοφώρου στελέχη και υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που έχουν σχέση με την Οδική Ασφάλεια για υποθέσεις διαφθοράς.

Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υπόθεση που αφορά αλλοδαπούς. Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τις λεγόμενες «στημένες αίθουσες», δηλαδή για εξετάσεις θεωρητικών μαθημάτων για άδεια οδήγησης στις οποίες είτε εξετάζεται άλλος (π.χ. υπάλληλος της σχολής οδηγών που είναι στο κόλπο), αντί για το πρόσωπο που πρέπει να εξεταστεί, είτε εξετάζονται μετανάστες οι οποίοι έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση ελληνικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συλληφθέντες παραμένουν ακόμη στη ΓΑΔΑ, γεγονός που προκαλεί εντύπωση, όπως και η ολιγωρία της Αστυνομίας να ενημερώσει τους πολίτες για την υπόθεση. Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τόσο στο ΥΠΡΟΠΟ όσο και στην Περιφέρεια Αττικής αποδίδουν την αργοπορία στην ανακοίνωση για τις συλλήψεις, στο γεγονός ότι δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ, αλλά και στο ότι η υπόθεση αφορά την Περιφέρεια Αττικής και φυσικά τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

newsbreak.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares