Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Περίεργη κάλυψη Παναγιωτόπουλου στους Γερμανούς για τα υποβρύχια που έγερναν

Περίεργη κάλυψη Παναγιωτόπουλου στους Γερμανούς για τα  υποβρύχια που έγερναν

Να ξεπεράσουμε την ανοησία για τα υποβρύχια που γέρνουν θέλει ο υπουργός άμυνας. Ο κύριος Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε ανοησία αυτό που πιστεύαμε τόσα χρόνια ότι δηλαδή τα γερμανικά υποβρύχια που είχε παραλάβει πριν κάποια χρόνια η Ελλάδα, έγερναν.

Με αυτή την φράση προσπάθησε να ξεπλύνει μια αγορά που είχε προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα και έστω και καθυστερημένα να βγάλει λάδι όσους έβαλαν την υπογραφή τους για την παραλαβή από τη Γερμανία του υποβρυχίου που γέρνει.

Όλη αυτή η σπουδή  να πείσει για την επιχειρησιακή αρτιότητα του στόλου των υποβρυχίων, που μας πούλησαν οι Γερμανοί και σήμερα είναι ετοιμοπόλεμη, όχι χάρη στους Γερμανούς, που πήραν τα λεφτά και έφυγαν, αλλά χάρη στους Ελληνες ναυπηγούς και τους Ελληνες ναυτικούς του ΠΝ που κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τους κωδικούς που δεν μας έδιναν οι σύμμαχοί μας από το Βερολίνο.

Δεν έκανε βεβαίως και καμία κουβέντα γιατί οι Γερμανοί πουλάνε σήμερα τα ίδια υποβρύχια στους Τούρκους.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας είπε ότι πρέπει “να καταρρίψουμε οριστικά και αμετάκλητα τον μύθο των υποβρυχίων που γέρνουν, δεδομένου ότι και ο υποφαινόμενος είχα χρηματίσει μέλος της εξεταστικής επιτροπής που εξέτασε τα έργα και τις ημέρες τεσσάρων ή πέντε υπουργών που χειρίστηκαν τις συμβάσεις των υποβρυχίων”.  Άρα δεν υπήρχε κανένα σκάνδαλο στην Αγορά τους; Περίεργα μας τα λέει.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares