Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

“Περίεργες” εξελίξεις με την νέα διαδικασία εκλογής; Αναφέρθηκε και για την Ελλάδα!!! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ;!!!

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διαμαρτυρίες και παράπονα ανά τον κόσμο για τη διαδικασία της ψηφοφορίας μέσω μηχανημάτων, καθώς ήδη σε πολλές χώρες οι εκλογές δεν γίνονται με τα παραδοσιακά ψηφοδέλτια αλλά μέσω μηχανήματος!!!

Πρόκειται για μία διαδικασία, η οποία επισείει εκ των πραγμάτων κινδύνους, εφόσον τα αποτελέσματα υπάρχουν μόνο σε ψηφιακή μορφή, η οποία δυνητικά μπορεί να δεχτεί επίθεση από χάκερς με στόχο την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Αν πρώτα, βεβαίως, δεν υπάρχουν ζητήματα και κατά τη διάρκεια της ψήφου, όπως διαφαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, με τον Βραζιλιάνο πολίτη ματαίως να προσπαθεί να ψηφίσει, καθώς το μηχάνημα δεν λαμβάνει επιτυχώς την ψήφο προτίμησής του!!!

Ενώ, ταυτόχρονα, λοιπόν, μοιάζει επισφαλής η όλη διαδικασία στην Ελλάδα το “επιτελικό” κράτος της συμφοράς, με τις τεράστιες αποτυχίες του στα στοιχειώδη, φημολογείται ότι σκοπεύει να φέρει τέτοιου είδους μηχανήματα εκλογής ενώ παράλληλα…ανησυχεί για νοθεία από τον Πούτιν!!!

Δηλαδή, εκτός ότι για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη για όλα φταίει ο Πούτιν και όχι οι δικοί τους χειρισμοί, τώρα ενώ η ίδια κυβέρνηση που προτίθεται να φέρει αυτό το ψηφιακό σύστημα εκλογής, μας λέει πως φοβάται και τη νοθεία, που στη συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από τον οποιοδήποτε!

Προφανέστατά κάτι τέτοιο  προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τις κινήσεις της ετοιμόρροπης κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία πλέον δεν χαίρει αξιοπιστίας!!!

Ιδού τι μας ετοιμάζουν;!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares