Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ

Εθνικό Πένθος

Εθνικό πένθος είναι να περιμένεις για ένα ασθενοφόρο για να σε πάει στα επείγοντα και αυτό κάθε λεπτό που αργεί κάθε λεπτό να σε φέρνει πιο κοντά στο θάνατο!

Εθνικό πένθος είναι ότ-Αν υπάρχει 1 ασθενοφόρο και το έχει “προλάβει” άλλος και εσένα να σε μεταφέρουν σε καροτσα από φορτηγάκι με αποτέλεσμα να χασεις τόσο απάνθρωπα τη ζωή σου…

Εθνικό πένθος έχουμε όταν δεν καταφέρνεις ως πολιτεία να σώσεις τη ζωή μιας νεαρής εγκυμονουσας…

Εθνικό πένθος είναι να περιμενεις ενα μνμ ενα τηλεφώνημα απο τον παιδί σου απ τη μητέρα σου από έναν δικό σου άνθρωπο οταν μαθαίνεις οτι συγκρούστηκε το τραίνο στο οποιο επέβαινε και εσυ βρισκεις τον εαυτο σου να ψάχνει μέσα στα συντρίμμια του τραίνου στα Τέμπη να βρεις έστω και ενα ίχνος του νεκρού παιδιού σου για να εχεις κάτι να θάψεις…

Εθνικό πένθος είναι να μην εχεις διέξοδο οταν καίγεται η περιουσία σου, το σπίτι σου. Εθνικό πένθος ειναι οταν γνωριζεις οτι έρχεται η πύρινη λαιλαπα προς τα εσενα και φωναζεις με οση δύναμη σου απομένει να ερθει καποιος να σε σώσει αλλα κανείς δεν σ ακούει και καίγεσαι ζωντανός στο Μάτι αγκαλιά με τα παιδιά σου.

Εθνικό πένθος είναι όταν καθημερινα δινεις αγώνα για να φέρεις στο σπίτι σου ενα πιάτο φαΐ και να ανταπεξέλθεις στην φτώχεια, την πείνα και την εξαθλίωση που σε οδήγησαν.

Εθνικό πένθος είναι όταν με τις πολιτικές τους κατόρθωσαν και εδιωξαν χιλιάδες νέους στο εξωτερικό και άφησαν την πατρίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Εθνικό πένθος περνάει καθε μερα ο Έλληνας πολίτης που ζει με 600 ευρώ το μήνα και καλείται να πληρώσει ενφια λογαριασμους ενοίκιο και αν περισσέψει κατι τότε να φάει…

Εθνικό πένθος είναι να βιαζουν και να σκοτώνουν το παιδί σου και κανείς να μην κάνει κάτι…

Εθνικό πένθος βιώνει ο γονιός για το παιδί που επεσε θύμα βιασμού και τρέχει στα δικαστήρια ζητώντας Δικαίωση απέναντι στους παιδοβιαστές που το σύστημα μετα απο λίγο αφήνει να κυκλοφορουν ελεύθεροι.

Εθνικό πένθος εχουμε όλοι οταν γινόμαστε μάρτυρες ενος διαλυμένου συστήματος υγείας που έχεις τον δικό σου άνθρωπο να πονάει και να πεθαίνει σε ένα ράντζο στο διάδρομο ενός νοσοκομείου και να μην υπάρχει ιατρός, να μην υπάρχει αξονικος τομογραφος να μην υπάρχει ΜΕΘ!

Εθνικό πένθος να χάνεις το σπίτι σου απο τα funds (πλειστηριασμους) που οι σωτήρες σου νομοθετησαν.

Εθνικό πένθος για όλους εκείνους που έφυγαν απ τον κορωνοϊο που σου έφεραν και από τα εμβόλια που σε επέβαλαν για το καλο σου!

Αλλά φταις κ εσύ Έλληνα! Φταις διότι εσύ τους άφησες να στα κάνουν όλα αυτά.

Εσύ τους πίστευες και στηριζες τόσα χρόνια με την αφέλεια, τον ωχαδερφισμο σου και επειδή σε έμαθαν να κοιτάς μονάχα το προσωπικό σου συμφέρον!

Μην πεις δεν ήξερες!

Τώρα πια ελπίζω ειλικρινά να έμαθες…

Έμαθες???

Γιγουρτάκης Μιχαήλ
Πρόεδρος Νεολαίας Ελληνικής Λύσης Νοτίου Ελλάδος

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares