Τετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

Πέραμα: Γιατί δόθηκε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη και πως συνδέεται με ένα άλλο συμβάν

\

Ένα ανθρωποκυνηγητό στο Αιγάλεω άλλαξε το σχέδιο καταδιώξεων και οδήγησε στην εντολή να σταματήσει η καταδίωξη στο Πέραμα

Αλλαγές στο σχέδιο καταδιώξεων επέφερε ένα άγνωστο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο του καταδιωκώμενου στην περιοχή του Αιγάλεω και στο οποίο συμμετείχαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως μετέδωσε το Mega, πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή του Αιγάλεω ένας άνδρας που επέβαινε σε δίκυκλο καταδιωκόταν από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού ο άνδρας έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου, έπεσε και σκοτώθηκε. Την επόμενη μέρα από το συμβάν εστάλη ένα μήνυμα στους αστυνομικούς το οποίο ανέφερε τα εξής:

«Με αφορμή θανατηφόρο ατύχημα μοτοσικλετιστή που έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα μετά από καταδίωξη του από αστυνομικούς, δεν θα ενεργούνται καταδιώξεις αν δεν έχει ενημερωθεί πρώτα το κέντρο Άμεσης Δράσης».

Η ίδια εντολή υπήρχε και για την καταδίωξη που οδήγησε στον θάνατο του 20χρονου Ρομά. Όλα δείχνουν πως η πρώτη ομάδα ΔΙΑΣ σταμάτησε την καταδίωξη αλλά μία δεύτερη συνέχισε να ακολουθεί το κλεμμένο λευκό όχημα.

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares