Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πέραμα: 12χρονη με γνώσεις «Κουνγκ Φου» έδειρε Αλγερινό που προσπάθησε να την κακοποιήσει … (βίντεο)

Ο δράστης στάμπαρε το θύμα του, το 12χρονο κορίτσι από το Πέραμα, όταν εκείνη επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Ο 26χρονος Αλγερινός και μέλος εγκληματικής συμμορίας, παρακολουθούσε τις κινήσεις του ανήλικου κοριτσιού καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του λεωφορείου. Κάποια στιγμή η 12χρονη έφτασε στον προορισμό της και αφού αποχαιρέτησε τον πατέρα της, κατέβηκε στη στάση που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της, στα 40 περίπου μέτρα.Στην ίδια όμως στάση επέλεξε να κατέβει και ο 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να την ακολουθεί με γοργό βήμα. Στο μεταξύ ο πατέρας της 12χρονης είχε ειδοποιήσει την μητέρα της να κατέβει στην είσοδο για να την παραλάβει. Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου για μερικά δευτερόλεπτα ωσότου έρθει η μητέρα της και μέσα σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα ο 26χρονος Αλγερινός πρόλαβε να της επιτεθεί με σκοπό να την κακοποιήσει.


Μάλιστα με μια απότομη κίνηση την βούτηξε από το στήθος και προσπάθησε να τη σύρει προς το μέρος του. Τότε το ανήλικο κορίτσι αντέδρασε ενστικτωδώς. Βλέπετε ο δράστης δεν γνώριζε ότι το αθώο και ανυπεράσπιστο στα μάτια του πλάσμα τυγχάνει να είναι εξπέρ στις πολεμικές τέχνες και δη στο μαχητικό Κουνγκ Φου.

Με μια κλοτσιά και δυο γροθιές κατάφερε να τον απωθήσει σωριάζοντας τον αιμόφυρτο πάνω στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ εκείνη τη στιγμή κατέβαινε τις σκάλες η μητέρα της. Μάνα και κόρη έβαλαν τις φωνές ζητώντας βοήθεια και τότε δράστης πανικοβλημένος προσπάθησε να διαφύγει.

Αμέσως ειδοποίησαν τον πατέρα της 12χρονης, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη τη στιγμή που εκείνος επιβιβαζόταν σε ένα άλλο λεωφορείο στη προσπάθεια του να διαφύγει. Αργότερα στο Α.Τ της περιοχής ο πατέρας της 12χρονης κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη και εκεί πληροφορήθηκε ότι ο 26χρονος Αλγερινός ήταν μέλος εγκληματικής συμμορίας.

Ο προπονητής της Απόστολος Αποστολίδης ανέφερε ότι, «τα αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής που εκπαιδεύεται η Ιωάννα μέτρησαν σήμερα πολύ περισσότερα απ’ όλες τις νίκες που έχει καταφέρει». Για να προσθέσει, «Παρόλο που τρόμαξε δεν έχασε την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού χειρονόμησε πάνω της και μπορεί ο καθένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό μη εκπαιδευόμενο κορίτσι».

https://youtu.be/nY_2otb_XAI

Shares