Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Πένθος για την Τζένιφερ Άνιστον – Έχασε τον πατέρα της

Πένθος για την Τζένιφερ Άνιστον - Έχασε τον πατέρα της

Συγκινεί η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον με την οποία αποχαιρετά τον πατέρα της που έφυγε από την ζωή

Την απώλεια του πατέρα της θρηνεί εδώ και μερικές ημέρες η Τζένιφερ Άνιστον.

Η διάσημη ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram γνωστοποίησε ότι ο Τζον Άντονι Άνιστον έφυγε από την ζωή στις 11 Νοεμβρίου.

«Γλυκέ μου μπαμπά… Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα – και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι», ήταν τα συγκινητικά λόγια της ηθοποιού στην ανάρτησή της.

Ο Τζον Άντονι Άνιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.

Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Γεννήθηκε στην Κρήτη από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη και έφυγαν οικογενειακώς για τις ΗΠΑ όταν ήταν δύο ετών. Όταν έφτασαν εκεί, ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο.

Απέκτησε μια κόρη, την Τζένιφερ Άνιστον (γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1969), με την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Ντάου, και έναν γιο, τον Αλεξάντερ, με τη δεύτερη σύζυγό του, Σέρι Ρούνεϊ, ενώ νονός της Τζένιφερ ήταν ο Τέλι Σαβάλας, ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Πηγή: newsbomb.gr

Shares