Δευτέρα , 17 Μαΐου 2021
Τελευταία Νέα

Πέφτουν βροχή τα πρόστιμα – 3.000 ευρώ σε διαχειριστή βίλας για πάρτι-πρόκληση στη Φτελιά….

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει – Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα


Στις 4 το απόγευμα φθάνει με το πλοίο της γραμμής στη Σύρο ο διαχειριστής της βίλας στη Φτελιά που διοργανώθηκε το ξέφρενο “κορονοπάρτι” των 500 ατόμων.

Ο διαχειριστής, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής, προανακριτικά δεν θέλησε να πει το παραμικρό και αναμένεται συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Κώστα Δοκιμάκη, να μεταβεί αύριο στην εισαγγελία για να δικαστεί το Αυτώφορο και στη συνέχεια όπως προβλέπεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο συλληφθείς είναι για παράβαση των μέτρων πρόληψης και διάδοσης ασθενειών ενώ του επεβλήθη και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι των αλλοδαπών με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, μόνιμοι κάτοικοι Ισπανίας οι οποίοι είχαν οδηγηθεί σε ξενοδοχείο αναφοράς covid-19 και έσπασαν την καραντίνα για να πάνε στο πάρτι, αφέθησαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στο κατάλυμα ενώ τους επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο 5000 ευρώ στον καθένα για παραβίαση των μέτρων, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς κουβαλούσαν πάνω τους μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Κώστα Δοκιμάκη, ο διαχειριστής της βίλας στη Φτελιά, αναμένεται να μεταβεί αύριο στα δικαστήρια Σύρου για να δικαστεί το Αυτόφωρο

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares