Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Πάτρα: Νέα στοιχεία στο φως για τη μητέρα που κρύφτηκε στη φοιτητική εστία

Η είδηση από την Πάτρα προκάλεσε αίσθηση, με τη μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν, να κρύβεται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου. Οι άγνωστες κινήσεις του εν διαστάσει συζύγου της…

Σάλος για την μητέρα την οποία έκρυψαν οι γιοι της – φοιτητές – στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών προκειμένου να γλιτώσει από τον πατέρα τους ο οποίος την «κυνηγούσε»! Η οικογένεια διαμένει σε νησί του νοτίου Αιγαίου και ο πατέρας παράτησε τα πάντα εκεί και έφθασε μέχρι την Πάτρα προκειμένου να συναντήσει την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία του έχει κάνει και ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην την πλησιάζει!

Χαρακτηριστικό της εμμονής του συζύγου ότι έψαξε το κινητό της τηλέφωνο, εντόπισε μία άυλη συνταγογράφηση από γιατρό της Πάτρας και την περασμένη Τρίτη «μπούκαρε» στο ιατρείο ζητώντας εξηγήσεις από την άναυδη επιστήμονα για το πού είναι η γυναίκα του και το αν πήγε για εξέταση στο ιατρείο.

Και μόνο από αυτό καταδεικνύεται η ψυχολογία του συγκεκριμένου άνδρα και σίγουρα προκαλεί προβληματισμό για το μέχρι που μπορεί να φθάσει. Η γυναίκα πάντως έχει λάβει με την βοήθεια των τριών φοιτητών γιων της, όλα τα μέτρα. Θα πρέπει να τονιστεί πως δεν διαμένουν και οι τρεις στην φοιτητική εστία, ενώ σπουδάζουν σε μία από τις κορυφαίες σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με το pelop.gr, έρευνα διενεργεί για το συμβάν και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν θα επιθυμούσε να συμβεί ένα σοβαρό επεισόδιο εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

 

Αλλωστε, όπως είναι γνωστό, η παραμονή μη δικαιούχου στην φοιτητική εστία είναι παράνομη. Με την υπόθεση ασχολήθηκε και γνωστός Πατρινός δικηγόρος, ο οποίος έχει αναλάβει την γιατρό στο ιατρείο της οποίας «μπούκαρε» ο μαινόμενος σύζυγος.

Ο δικηγόρος, δήλωσε πως η πελάτισσά του με το δίκιο της εκφράζει φόβους για την υπόθεση, ωστόσο δεν μπορεί να γνωρίζει αν η γυναίκα – μητέρα των φοιτητών εξακολουθεί να κρύβεται σε δωμάτιο της εστίας του Πανεπιστημίου ή έχει μεταβεί σε άλλο χώρο. Αγνωστο επίσης παραμένει αν ο εν διαστάσει σύζυγος παραμένει στην Πάτρα ή επέστρεψε στο νησί του.

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares