Σάββατο , 2 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Πάτρα: Με τι εκβίαζε ο Μάνος Δασκαλάκης την Ρούλα Πισπιρίγκου για να σταματήσει να τον ενοχλεί

 

Πάτρα: Με μια φωτογραφία από το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου προσπάθησε να πιέσει τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μια φωτογραφία χρησιμοποίησε ο Μάνος Δασκαλάκης για να πιέσει την Ρούλα Πισπιρίγκου απαιτώντας να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί του και να μην παρεμβαίνει στη ζωή του.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος άνδρας έστειλε στη σύζυγό του μια φωτογραφία από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έδειχνε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου, προκειμένου να της καταστήσει σαφές ότι γνωρίζει για την εξωσυζυγική σχέση της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τι είναι αυτό;»

Μάνος Δασκαλάκης: «Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες πού ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες».

Μάνος Δασκαλάκης: «Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Μάνος Δασκαλάκης: «Έτσι, μην ξαναπείς κάτι άλλο, γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι».

Μάνος Δασκαλάκης: «Ναι οκ».

Εν αναμονή των πορισμάτων για την αιτία θανάτου των παιδιών
Τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά την αποκάλυψη του πορίσματος για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας θα καθορίσουν τα πορίσματα που θα αναδείξουν την αιτία θανάτου και των άλλων παιδιών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, έχουν αρχίσει εξετάσεις για την Μαλένα και την Ίριδα, οπότε θα υπάρξει και εκεί ένα τεκμηριωμένο ιατροδικαστικό πόρισμα, τόσο για την αιτία θανάτου, όσο και για τον τρόπο και το μέσο που χρησιμοποιήθηκε, στην περίπτωση που αποδειχθεί εγκληματική ενέργεια.

Για το ενδεχόμενο νέας εκταφής της Τζωρτζίνας, προκειμένου να ληφθούν τρίχες, ώστε να εντοπιστούν και άλλες ουσίες που φέρεται να δόθηκαν στην μικρή, ο κ. Τσαντίρης εξήγησε ότι υπάρχουν κάποιες ουσίες που αποθηκεύονται στον θύλακα της τρίχας. Έτσι οι τρίχες είναι ένα βιολογικό υλικό που μπορεί να γίνει τοξικολογική εξέταση.

«Γενικά θεωρώ ότι η υπόθεση είναι στην τελική της ευθεία» είπε ο ιατροδικαστής μιλώντας στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι στην περίπτωση της Τζωρτζίνας με τον πλέον μη αμφισβητήσιμο τρόπο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη γιατί σε βιολογικά υγρά διαπιστώθηκε μια φαρμακευτική ουσία που έδρασε ως δηλητήριο, η κεταμίνη.

«Οπότε όταν εξετάζεις άλλα βιολογικά υλικά πας για παρελθόντα χρόνο και όχι για αιτία θανάτου, γιατί αυτή είναι βεβαιωμένη», κατέληξε.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares