Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022

Πάτρα: Επιτέθηκε με τα νύχια της τη νοσηλεύτρια που την πλησίασε

Άφωνοι οι υπόλοιποι ασθενείς στα Επείγοντα του νοσοκομείου στην Πάτρα, από τις κινήσεις και την επίθεση της γυναίκας…

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (18-08-2022), κατά τη διάρκεια της εφημερίας του νοσηλευτηρίου. Η γυναίκα προσήλθε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, αλλά άγνωστο για ποιους λόγους εξαγριώθηκε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να επιτίθεται σε όποιον έβρισκε μπροστά της.

Αρχικά επιτέθηκε σε μια νοσηλεύτρια τραυματίζοντας την, ευτυχώς ελαφρα, με τα νύχια της και στην συνέχεια επιχείρησε ανεπιτυχώς να κάνει το ίδιο και με άνδρα της ασφάλειας που έσπευσε όταν ενημερώθηκε για το επεισόδιο.

Σύμφωνα με το tempo24, η γυναίκα απομακρύνθηκε χωρις να δημιουργήσει άλλα ζητήματα και οι εργαζόμενοι συνέχισαν την δουλειά τους, καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος στα ΤΕΠ που ανέμενε την βοήθειά τους.

Μάλιστα ο επί χρόνια πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό σε σχετική ανάρτησή του, σημειώνοντας: «Ακόμη ένα ΝΕΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ περιστατικό στά ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, ένα περιστατικό ΒΙΑΣ με επίθεση από μια γυναίκα Ασθενή σε Συναδέλφους, σε τραυματιοφορέα και υπάλληλο της ασφάλειας.»

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares