Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Πάτρα: Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας για το θάνατο του 49χρονου

Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα, με εντολή του υπουργού Υγείας, για το περιστατικό θανάτου 49χρονου μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με το υπό διερεύνηση περιστατικό θανάτου 49χρονου, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί από το οικογενειακό περιβάλλον του 49χρονου, το οικείο τους πρόσωπο πήγε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο, παραπονούμενος για έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη.

Οι ίδιες καταγγελίες, αναφέρουν ότι τον ενημέρωσαν πως το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του πρότειναν να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου εφημέρευε εκείνο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Λίγη ώρα αργότερα ο 49χρονος εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παρευρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.

 

newsbomb.gr

Shares