Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

(Πα)τέρας σάπισε στο ξύλο την κόρη του επειδή μίλησε για πιθανή εξωσυζυγική του σχέση

Στιγμές τρόμου που θα θυμάται για μια ζωή βίωσε ένα 14χρονο κορίτσι 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας «τα πήρε» άσχημα και άρχισε να χτυπάει το κορίτσι βίαια, αρχικά με τις γροθιές του και μετά με μια ράβδο από την κουρτίνα του ντους και ένα κομμάτι ξύλο, όπως κατήγγειλε η ίδια στις αρχές. Στη συνέχεια, την έσπρωξε στο πάτωμα και της πέταξε διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και γυάλινα μπουκάλια. Μετά,αν και το κορίτσι ήταν σε άθλια κατάσταση την διέταξε να καθαρίσει την ακαταστασία.

Όμως, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα. Λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι της οικογένειας έφτασε η αστυνομία η οποία βρήκε τον 39χρονο κρυμμένο σε μια ντουλάπα και γεμάτο αίμα από αυτοτραυματισμούς στα χέρια και τη μέση του. Έξω από το τροχόσπιτο που μένει η οικογένεια, οι αστυνομικοί βρήκαν σπασμένα μπουκάλια μπύρας και αρκετές σταγόνες αίματος.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τα τραύματά της ενώ ο πατέρας της μηνύθηκε για ενδοοικογενειακή βία πρώτου βαθμού, ενδοοικογενειακή βία δεύτερου βαθμού και κακοποίηση παιδιού, σύμφωνα με τα αρχεία της φυλακής. Βρίσκεται ήδη στη φυλακή και περιμένει την ακρόασή του για την καταβολή εγγύησης.

newsbreak.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares