Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση

Ανακοίνωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την αναφορά του πρωθυπουργού στον ιδρυτή του Κινήματος, Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο κ. Πρωθυπουργός συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Ζουν με τον εφιάλτη του Ανδρέα Παπανδρέου» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας σχετική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή.

Παράλληλα πρόσθεσε πως με μια ανιστόρητη αναφορά, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε σήμερα μια ακόμη επικίνδυνη ακροβασία να καλύψει τις δικές του ενοχές. Ο κ.Μάντζος συνέχισε λέγοντας: «Ο λαός όμως έχει μνήμη. Θυμάται αυτό που αποκλήθηκε «βρώμικο ‘89». Θυμάται την επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Θυμάται και την πανηγυρική του αθώωση. Η ιστορία, κύριε Μητσοτάκη, δεν ξαναγράφεται και δεν παραγράφεται».

Η σχετική τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η ακόλουθη: «Η Δημοκρατία θα προστατευθεί με τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές που έρχονται. Φτάνουμε στο τέλος της τετραετίας. Η εκτίμησή μου είναι ότι οι πολίτες θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση, δεν ξεχνούν, αξιολογούν, επιβραβεύουν ή τιμωρούν» συνέχισε και συμπλήρωσε:

«Μας θυμίσατε ότι ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να πυροβολεί τη χώρα, να ρίχνει λάσπη και να ποτίζει την κοινωνία με διχασμό, δηλητήριο και ψέματα. Διανθίζοντας σήμερα με πρωτοφανείς προσωπικές ύβρεις εναντίον μου. Ένοχος ή βλαξ δεν είπατε; Αυτή τη φράση την είχε χρησιμοποιήσει ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας Κίτσος Τεγόπουλος αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπανδρέου κάνοντας αναφορά στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Από τα πάμπερς πήγαμε στις σακούλες».

 

newsIT.gr

Shares