Κυριακή , 1 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Παρέμβαση «φωτιά» της Ελληνικής Λύσης στην Ευρωβουλή! Θα πάρετε μέτρα κατά της Τουρκίας;…

Παρέμβαση «φωτιά» της Ελληνικής Λύσης στην Ευρωβουλή! Θα πάρετε μέτρα κατά της Τουρκίας;...

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρωβουλή για τα εθνικά θέματα .Όπως θα διαβάσετε η Ελληνική Λύση είναι η μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ  στην Ευρωβουλή.

Σε έγγραφη δέσμευση  για την  άμεση λήψη μέτρων κατά της Τουρκίας για τις συστηματικές προκλήσεις «οδηγήθηκε» η Aντιπροέδρος της Κομισιόν και Ύπατος Εκπρόσωπος της Ένωσης για την εξωτερική πολιτική κ. Mogherini, έπειτα από υποβολή σχετικής ερώτησης του Eυρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης της ομάδας του ECR Εμμανουήλ Φράγκου Φραγκούλη, ο οποίος ζητούσε άμεσα μέτρα για την τουρκική προκλητικότητα και τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι δηλώσεις της Αντιπροέδρου ανέφεραν ότι : “Μετά την έγκριση, από το Συμβούλιο, ειδικών μέτρων για την αντιμετώπιση των τουρκικών δραστηριοτήτων γεώτρησης στην Ανατολική Μεσόγειο, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, με βάση τις ήδη αναληφθείσες προπαρασκευαστικές εργασίες, συμφώνησε να τεθεί σε εφαρμογή καθεστώς-πλαίσιο περιοριστικών μέτρων κατά των φυσικών και νομικών προσώπων που ευθύνονται ή εμπλέκονται στις παράνομες δραστηριότητες εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Η μαχητικότητα του Ευρωβουλευτή κου Φράγκου, και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μένει τώρα να φανεί και η μαχητικότητα της Ευρώπης απέναντι στις αυθαιρεσίες της Τουρκίας, η οποία σαν κακομαθημένο παιδί, αυθαιρετεί συστηματικά και διεκδικεί ουσιώδη εθνικά μας κεκτημένα και συμφέροντα.

Δείτε εδώ την ερώτηση:

Παρέμβαση «φωτιά» της Ελληνικής Λύσης στην Ευρωβουλή! Θα πάρετε μέτρα κατά της Τουρκίας;...

 

Απάντηση της Αντιπροέδρου της Κομισιόν στην ΕΡΩΤΗΣΗ για την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Παρέμβαση «φωτιά» της Ελληνικής Λύσης στην Ευρωβουλή! Θα πάρετε μέτρα κατά της Τουρκίας;...

Διαβάστε εδω περισσότερα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares