Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Παρατράγουδα με «πρωταγωνιστές» Ρομά στο Κέντρο Υγείας Σερρών- Τα έκαναν “γυαλιά- καρφιά”

Συμπλοκές και τραυματισμοί αστυνομικών σημάδεψαν την επιδρομή μιας πολυμελούς ομάδας Ρομά στο Κέντρο Υγείας της Ηράκλειας Σερρών, εξαιτίας της παρατήρησης που έκανε ένας από το προσωπικό για μη τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης κορωνοϊού!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν δύο άνδρες που συνόδευαν μια γυναίκα για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, χωρίς να φορούν μάσκες, στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής. Όταν τους έγινε η σχετική παρατήρηση, άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα με τους νοσηλευτές, σε έναν από τους οποίους επιτέθηκαν και απώθησαν βίαια.

Αμέσως μετά, κατέφθασαν άλλοι τέσσερις Ρομά που άρχισαν να προκαλούν φθορές στο Κέντρο Υγείας, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία. Όμως, οι δράστες δεν δίστασαν να επιτεθούν και στους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δυο από αυτούς! Στη συνέχεια, διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Από τις αναζητήσεις που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να εντοπίσουν τρεις από τους συνολικά έξι δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορά δημόσιας περιουσίας με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 

ΠΗΓΗ

Shares